Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 20:20, 23 sty 2018

paniprzyroda 20:27, 23 sty 2018

Gabriela napisał(a)
Sama nie wiem co lepsze - bombki czy kwiaciarstwo. Bujość rabat zachwyca, ślicznie komponujesz kolory.
U mnie też całkiem biało, nawet słabo widać oczary, które wyjątkowo pięknie zakwitły w tym roku, oczywiście na żółto. Ale jednak wolę jeszcze na bombki popatrzeć.

Gabrysiu, skoro wolisz bombki, to proszę, tych chyba nie pokazywałam

i szklane, duże kule, które leżakują w koszu Swoich niebieskich nie chowaj, pięknie ozdobią ogród

paniprzyroda 20:41, 23 sty 2018

tulucy napisał(a)
Piękny kolorowy busz...

Łucjo, przerzedzałam ten busz

Gruszka_na_w... 20:42, 23 sty 2018

Onomatopei mi zbrakło.
Rabaty przepiękne, a bombki to dzieła sztuki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
paniprzyroda 20:47, 23 sty 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Kwiat kwiata kwiatem pogania.

Ewo
, tylko jeden w takim razie
jolanka 20:59, 23 sty 2018

Musisz tak katować? ja chcę lata
Piknie, kochaniutka, piknie, cóż rzec
paniprzyroda 21:00, 23 sty 2018

laurowisnia napisał(a)
Podziwiam rękodzieło i rabaty pełne kwiecia, dotarłam do tej szerokiej z białymi różami, urocza, taka delikatna. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że jesteś zmuszona do jej przeorganizowania, ale dla szklarni, warto. Ostróżki, tak dobrze u Ciebie się mają, ja pierwszy rok cieszyłam się kwitnącą jedną sztuką, długo pewnie nie zagości.

Laurowiśnio, jak miło, że się pojawiłaś, czekałam na Twoje roślinne nowości
Dlaczego nie możesz dochować się ostróżek? Co prawda te odmianowe u mnie raczej krótkowieczne są i żarłoczne

ale zwykłe z siewu są nie do zdarcia

te wydostały się ponad derenie wcale niemałe, fotki tylko z daleka
paniprzyroda 21:07, 23 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Ogród masz przepiękny, kolorowy, urozmaicony i bardzo zadbany.Takie właśnie lubię najbardziej.
Cacuszka tworzysz przepiękne i nie do powtórzenia. Jedyne w swoim rodzaju, Bardzo mi się podoba Twoja twórcza inwencja. Od Ciebie można się wiele nauczyć.

Dorotko, sama wiesz najlepiej, jak to jest, apetyt wzrasta w miarę jedzenia Dziękuję. Nie pamiętam, czy je pokazywałam, teraz zdobią górę od garderoby w wiatrołapie, którą to zmajstrowaliśmy z emem w wakacje
paniprzyroda 21:16, 23 sty 2018

Rench napisał(a)

Co to za róża w dolnym roku ?

Reniu, jak fajnie Cię widzieć Ja w ubiegłym roku miałam dłuugą przerwę od O. W tym roku nadrabiam, w miarę możliwości
werbena chwast, foch normalnie, chciałabym widzieć Twoją minę
róża, o którą pytasz to Pomponella
zastanowiłam się przez chwilę, co Tobie zadedykować, róże, przecież Ty masz ich setki.. to wybrałam to
AgataM 21:19, 23 sty 2018

Cudne ptaszki Sama robiłaś? Mnóstwo pięknego kwiecia, uwielbiam to Pozdrawiam Cię