Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 03:18, 22 sty 2014

lilie

jotka 07:36, 22 sty 2014

Metasekwoja wprowadziła radość wśród tych brązów
AgnieszkaBK 07:59, 22 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)

Agnieszko , widziałam Twoje piękne bombki, czy pokazywałaś coś jeszcze np. w pogaduszkach?

Bombki robiłam pierwszy raz, myślę że w przyszłym roku pójdzie mi to sprawniej, tym bardziej miło mi, usłyszeć od Ciebie pochwałę Trochę uczę się z Internetu, ale też sporo na zasadzie prób i błędów. Niestety nie mam jeszcze czego pokazywać, bo mało co zrobiłam ale się zmobilizuję i poprawię Wcześniej wyprodukowałam tylko jajka wielkanocne, pokaże w pogaduszkach Wszystkie kwiatki śliczniutkie
agniecha973 09:45, 22 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)

Dziewczyno, czytałaś od początku? No nie wiem Za stary dziękuję, jest inny i taki pozostanie Nowy ma ogrodowiskowe klimaty, ale to nie jest jego ostateczny zarys, cały czas prześladuje mnie myśl, jak zmieścić tam planowaną resztę? Na razie mam pomysł na szklarenkę połączoną z budynkiem gospodarczym dla Ciebie: liście powyżej pasa

Czytałam od początku, ale później trochę przyspieszyłam
Szklarenka + budynek gospodarczy, fajny pomysł, może zrdadzisz trochę więcej?
Powyżej pasa!!!??? Nigdy mi takie wielkie cukinie (?) nie urosły!
paniprzyroda 12:07, 22 sty 2014

jotka - metasekwoja długo nie mogła sobie poradzić z pokładem gliny, ale teraz ma się dobrze
AgnieszkaBK -też nie korzystałam z żadnego kursu, był internet, teraz robię sporadycznie, ale warto oglądać w realu dobrze wykonane prace, niebieskie pudełko było wykonane metodą "na cukier"
agniecha973 - cukinia w planach jest budowa budynku gospodarczego w nowym, na jednej ze ścian zmieściłaby się szklarenka z prawdziwego zdarzenia ( inspiracje Danusi z wątku szklarniowego), przez lata miałam folię, zlikwidowaliśmy ją trzy lata temu, ale brakuje mi jej ( wczesne warzywa, pomidory, rozsady kwiatów). Tak więc na etapie planowania staram się przewidzieć potrzebyale priorytetem jest nadal dom
paniprzyroda 12:52, 22 sty 2014

Dziś różowy ma dominować, mam go chyba najwięcej w ogrodzie, ale wiele zdjęć już pokazywałam wcześniej, więc tylko niektóre:

paniprzyroda 13:30, 22 sty 2014

W hortensjach przebarwiających się na różowo najbardziej podoba mi się początkowe stadium, kiedy róż jest jeszcze bardzo delikatny
Pinki Vinki

Vanilla Fraise

Phantom (chyba)

ogrodowa Kurenai

paniprzyroda 13:59, 22 sty 2014

Jeżówki

Gardenarium 14:07, 22 sty 2014

Ten zielony liliowiec idealny amant na kwiaty zielone

Instagram Ogrodowiska
paniprzyroda 14:25, 22 sty 2014

Róże, młode krzewy: