M
ałgosia, nasionka były obiecane

czytałam, że planujesz różankę, Danusia odpowiadała na Twoje pytanie, o ile dobrze pamiętam

, masz pomysł?
Do wiaty musi być dojazd wzdłuż żywopłotu, a do budynku gospodarczego dobrze byłoby dobudować maleńką szklarenkę
Agania, każdy pomysł wart zastanowienia; rabata po prawej już jest zagospodarowana i planuję ją tylko poszerzyć, ale dopiero po ociepleniu budynku
wyspy na trawniku mają ciekawy kształt, ale rozwiązują problem częściowo, bo na tym etapie należałoby też pomyśleć o umiejscowieniu warzywnika plus kilka krzewów owocowych
Twoje zdjęcia z cyklu przed i po są niesamowite, jak wszystko pięknie się rozrosło

za rabatą chyba masz jeszcze sporo miejsca, u mnie zrobi się ciasnawo, albo tak mi się wydaje
[
b]Nikita[/b], drzwi do budynku gospodarczego będą chyba od południa. Samego budynku gosp. i wiaty jeszcze nie ma, ale będzie, link który mi wrzuciłaś przyprawił mnie o zawrót głowy, skąd wiedziałaś, że interesują mnie takie rozwiązania?
luiza_jakub... mnie rośliny rosną całkiem normalnie, tylko te jeżówki dostały jakiegoś przyspieszenia, prawdopodobną przyczyną kwitnienia w tym samym sezonie było lekkie przechłodzenie i dobre podłoże
Bogdziu, obiecałam dziewczynom nasionka jeżówki
Irenko, ja lubię też działać bezpośrednio w terenie, ale zarysy rabat chciałam jednak zaplanować wcześniej