Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Minimalizm z odrobiną romantyczności

Minimalizm z odrobiną romantyczności

Matka 22:16, 09 lip 2014

Przyjeżdżają tylko wtedy kiedy szerszeń lub osa wleci do domu-bzdura, co?i do dzieci i starszych ludzi-więc my spełniamy te warunki!a że mój eM jest na tym punkcie przewrażliwiony zawsze przyjeżdżają, nawet jak im się nie chcenic sama nie rób!
aga_szsz 22:19, 09 lip 2014

Prezent na siłę, znaczy się róże na pniu, całkiem ładnie zakwitły

aga_szsz 22:20, 09 lip 2014

Bogda napisał(a)
Przyjeżdżają tylko wtedy kiedy szerszeń lub osa wleci do domu-bzdura, co?i do dzieci i starszych ludzi-więc my spełniamy te warunki!a że mój eM jest na tym punkcie przewrażliwiony zawsze przyjeżdżają, nawet jak im się nie chcenic sama nie rób!

a mój eM jest uczulony na osy
Matka 22:21, 09 lip 2014

no to tym bardziej!!!!!!!!!!!!się dziwię, ze jeszcze to czortostwo macie!dzwoń jutro z rańca!

u nas się montują zawsze pod podbitką
aga_szsz 22:26, 09 lip 2014

dwie vetigo, zkupione do doniczek powędrowały do ziemi

baron ledwo zipie, ale widać małe, świeże przyrosty

skarpeta jabłonki
funkiowo-paprociowo-zielskowo
aga_szsz 22:27, 09 lip 2014

Bogda napisał(a)
no to tym bardziej!!!!!!!!!!!!się dziwię, ze jeszcze to czortostwo macie!dzwoń jutro z rańca!

u nas się montują zawsze pod podbitką

ha! też zauważyłam, że włażą mi przez szparę pod dach domu, może i tam robią
Juzia 22:28, 09 lip 2014

aga_szsz napisał(a)

Jak to dobrze???!!!
Żle, że schną

Pokrusz...wysieją się nowe.
Dobrze, że w ogóle masz i że takie duże, a nie że schną!

Jagodaa 22:28, 09 lip 2014

Kokon niezły.... brrrrr mnie ostatnio szerszeń zaatakował w warzywniku, jak robiłam fotki Uciekałam, lekko piszczałam , zauważyłam, ze mi siedzi na ramieniu, aparat odruchowo walnęłam w piach (na szczęście działa), likwiduj jak najszybciej. U mnie kiedyś byli strażacy do szerszeni, kazali mi kupić Raid na swój przyjazd .

Fajne masz donicowe kompozycje, to niecierpki, a nie ciemierniki . Rozrosną się, lej Florovit .

Trawiasto się robi, ładnie, stipę, to ja też bym chciała... Donicę pokaż nawet w bałaganie, bo już zapomniałam jak wygląda, a nie dam rady tyle stron przekopywać .

aga_szsz 22:33, 09 lip 2014

i jeszcze taka, opóźniona z mnóstwem pąków

mój jedyny liliowiec zakwitł

funkia

pole ryżowe musiałam odrodzić, żeby samej nie podeptać...ale rosną maleństwa toszkowe
aga_szsz 22:35, 09 lip 2014

Jagodaa napisał(a)
Kokon niezły.... brrrrr mnie ostatnio szerszeń zaatakował w warzywniku, jak robiłam fotki Uciekałam, lekko piszczałam , zauważyłam, ze mi siedzi na ramieniu, aparat odruchowo walnęłam w piach (na szczęście działa), likwiduj jak najszybciej. U mnie kiedyś byli strażacy do szerszeni, kazali mi kupić Raid na swój przyjazd .

Fajne masz donicowe kompozycje, to niecierpki, a nie ciemierniki . Rozrosną się, lej Florovit .

Trawiasto się robi, ładnie, stipę, to ja też bym chciała... Donicę pokaż nawet w bałaganie, bo już zapomniałam jak wygląda, a nie dam rady tyle stron przekopywać .

a widzisz, miałam na myśli ciemierniki jak kupowałam i coś mi nie pasowało w wyglądzie