Toszka
11:54, 10 lip 2014
Powiem ci, ze ja nie wiem co lepsze - mąż, który nie interesuje się ogrodem i pracą w nim, czy też mąż, który takie zainteresowania przejawia, i co gorsza, ma swoją, odmienną, wyzbytą wspólnej koncepcji ideę i tekst-panaceum na wszystkie jego światłe myśli "bo ty torpedujesz moje pomysły". Jestem w drugim etapie... nie wiem co było lepsze - obciach w ogrodniczym jak darł się "ile to pieniędzy na zielsko!", "po co ci to?" etc, czy doprowadzający mnie do białej gorączki telefon z... Ogrodniczego!!!! (skandaliczny skandal- pojechał beze mnie!!! ...rozumiesz?!!! SAM!!!... egoista jeden!!!
)bo on chce coś kupić... zazwyczaj kolejnego modrzewia...i na nic tłumaczenia, że ogród nie z gumy, że to czy tamto nie pasuje... strzela focha i obraza pańska... A teraz wpadł na genialny pomysł, by przesadzać sporego mopa-modrzewia i także sporego wiąza... i na nic tłumaczenia, ze to nie będzie dobrze, a w tym miejscu co sobie wymyślił modrzew vel mop zdechnie szybciej niż gołąb mu na głowę narobi (co jest wielce prawdopodobne, bo doglądamy teścia gołębi)...
ty Aguś przemyśl, która wersja eMa jest lepsza... a z tego co wiem, to w przyszłym roku będziesz miała tatę w ogrodzie (takie on ma nadzieje... a z tatą to już nie da się tak pokłócić jak z eMem
)
w sumie to ja nie wiem po co ci ten wywód napisałam... ale może to otworzy ci oczy, że bez eMa w ogrodzie masz prawdziwą wolność nieograniczoną despotyczną potrzebą kontroli sytuacji... a w razie czego, jak będzie negował twoje pomysły to z miną Garfilda mów mu "bo ty torpedujesz moje pomysły"

ty Aguś przemyśl, która wersja eMa jest lepsza... a z tego co wiem, to w przyszłym roku będziesz miała tatę w ogrodzie (takie on ma nadzieje... a z tatą to już nie da się tak pokłócić jak z eMem

w sumie to ja nie wiem po co ci ten wywód napisałam... ale może to otworzy ci oczy, że bez eMa w ogrodzie masz prawdziwą wolność nieograniczoną despotyczną potrzebą kontroli sytuacji... a w razie czego, jak będzie negował twoje pomysły to z miną Garfilda mów mu "bo ty torpedujesz moje pomysły"