Dorciu przyszłam sobie Twoje kompleksy pooglądać i szczęki szukam . Jak Ty masz pięknie zawsze podobały mi się Twoje dekoracje ale ogrod coś Ty mu zrobiła wszystko takie bujne piękne ....zdrowe wow !
foty wkleiłam specjalnie dla ciebie chodze po forum i widze ze hortensji mam zdecydowanie za mało u ciebie ładnie rozświetlaja ogród mój też miejscami potrzebuje jeszcze tego błysku
Podaj nazwę tej róży, jest piękna
Podziwiam również mozaikowe donice.
Jeśli chodzie o wodę to ja mam zb na deszczówkę 3m3. Przy wielkości mojego ogrodu widzę że to mało. Przydałby się taki na 10m3.
Jolu nie przesadzaj, całe lato dręczyła mnie susza. To co brzydkie omijam i nie fotografuję, zapewniam Cię, że brzydkie obrazki też mam w ogródku. Za miłe słowa dziękuję.
Justynko wiedziałam, że moim ostatnim wpisem zdopinguję Cię do zrobienia nowych zdjęć. Hortensje bardzo lubię, mnożę je każdej wiosny co prawda z różnym skutkiem, ale zawsze kilka się ukorzeni. Kilka mam w donicach, czekają na swoje miejsce. Lubię te hortki, które przebarwiają się na seledynowy kolor.
Róża o którą pytasz to Well Being. Pisałam już wcześniej, że ona ma inny kształt płatków przy pierwszym kwitnieniu. Podczas drugiego kwitnienia ma takie postrzępoine płatki.
Tu są zdjęcia z pierwszego kwitnienia w tym roku.
Myślę, że zbiornik na 3 m3 to całkiem spory pojemnik, nawet nie potrafię sobie wyobrazić gdzie mogłabym zakopać taki na 10m3, ale na pewno też taki by mi się przydał.
. U mnie niektóre róże też chorują, nie wszystkie powtarzały kwitnienie. Kiepsko u mnie z kwitnięciem. Pokazuję tylko te, które wyglądają przyzwoicie. Za pochwały dziękuję.