Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 15:32, 10 lis 2017

Urszulla napisał(a)
Dorotko, napisz u mnie jak nowe dekoracje zrobisz,te zimowe mam na myśli U mnie na brzóskach będą jeszcze świeczki.
Byłam, podrzuciłam inspiracje.
Dorota123 15:42, 10 lis 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Niesamowite kolory jeszcze masz, a jakie kwiaty jeszcze, podziwiam Twoje zdjęcie z jabłuszkiem BRAWO, no i te Twoje talenty manualne echh do pozazdroszczenia: Pozdrawiam
Dziękuję, czasem coś mi się uda, a czasem kicha. Ja z tych ciągle wymyślających sobie zajęcie, a że jestem chyba jedyną osobą na Ogrodowisku, która ma czasu pod dostatkiem to wymyślam to i owo. Pozdrawiam

Te już raczej nie zdążą zakwitnąć.

Dorota123 15:47, 10 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Chatki cudne, szkoda, że ja takich nie umiem
Lewe ręce do pieczenia
Dekoracje jak zwykle z górnej półki u Ciebie i się zachwycam, koloru jeszcze w ogrodzie dużo i róże ślicznie kwitną
Ja do niedawna też nie umiałam, bo nigdy nie spróbowałam zrobić piernikowych chatek. Wyszukałam przepis na internecie i zabrałam się za pieczenie. Według mnie najtrudniejsze jest lukrowanie. Za miłe słowa dziękuję.

Kwiaty z dzisiejszego dnia.

Nallar 15:53, 10 lis 2017

Lalunia zestrojona na cacy, masz Ty dziewczyno zdolne łapki.
Dorota123 18:00, 10 lis 2017

Nallar napisał(a)
Lalunia zestrojona na cacy, masz Ty dziewczyno zdolne łapki.
Dziękuję
Urszulla 19:22, 10 lis 2017

Dorota123 napisał(a)
Byłam, podrzuciłam inspiracje.

Dziękuję wiele fajnych i prostych jak lubię.
anabuko1 22:54, 10 lis 2017

Te róże jeszcze pięknie wyglądają + te czarne do tego latarenki.Piękne zestawienie
Taką sama chryzantemkę widzę .
Nagietki jeszcze szaleją
Fajniutko lalę ubrałaś.Brawo, Dorotko
Dorota123 20:34, 11 lis 2017

anabuko1 napisał(a)
Te róże jeszcze pięknie wyglądają + te czarne do tego latarenki.Piękne zestawienie
Taką sama chryzantemkę widzę .
Nagietki jeszcze szaleją
Fajniutko lalę ubrałaś.Brawo, Dorotko
Moje róże dopiero teraz wzięły się za drugie kwitnienie. Trochę późno, bo już bardzo zimno, nie zdążą wykwitnąć. Za miłe słowa dziękuję.

Gardener27 23:39, 11 lis 2017

Listopad rozgościł się w ogrodzie a u Ciebie wciąż kolorowo na rabatach, uwielbiam takie ogrodnictwo.
Pod względem dekoracji Twój wątek jest kopalnią pomysłów, już nie mogę się doczekać zimowo-świątecznej odsłony.
Masz już jakieś plany ?
Dorota123 00:42, 12 lis 2017

Gardener27 napisał(a)
Listopad rozgościł się w ogrodzie a u Ciebie wciąż kolorowo na rabatach, uwielbiam takie ogrodnictwo.
Pod względem dekoracji Twój wątek jest kopalnią pomysłów, już nie mogę się doczekać zimowo-świątecznej odsłony.
Masz już jakieś plany ?
Plany mam, myślę, że Cię nie zawiodę. Tylko czy będę miała gdzie wyeksponować to wszystko co zamierzam? No nie wiem. Na brak czasu też nie narzekam. Po niedzieli biorę się za malowanie koszyków, wianków wiklinowych, szyszek świerkowych, modrzewiowych, ramki po obrazku, a jeszcze gałązki orzecha bo one właśnie ładnie się prezentują w dekoracjach zimowych. Wykorzystam na pewno moje białe rury kanalizacyjne, trafił mi się prześliczny mały stolik na starociach i jego też wykorzystam do dekoracji. Na razie suszą się szyszki, niektóre jeszcze wiszą na moich świerkach. Za miłe słowa dziękuję.

Mój listopadowy ogródek.