Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

malgorzata_s... 15:31, 06 wrz 2018

Jak to lilie??? Teraz? Później sadzone czy jak?
asiak 16:16, 06 wrz 2018

Dorotko fajnie o tej porze mieć lilie w ogrodzie Śliczne
anabuko1 20:31, 06 wrz 2018

Warto kupić lilie nawet na wyprzedaży i posadzić je później.Bo wlasni8e późnym latem jeszcze pięknie kwitną.
Wiem to i znam.
Piękne.:0
I te domki wciąż chwale. bo na prawdę cudniaste
Dorota123 19:07, 07 wrz 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak to lilie??? Teraz? Później sadzone czy jak?
Lilie sadzone na początku lipca, kupione na wyprzedaży. Jesień co raz bardziej zagląda w ogródki, więc machnęłam sezonową dekorację na okno.

Dorota123 19:11, 07 wrz 2018

asiak napisał(a)
Dorotko fajnie o tej porze mieć lilie w ogrodzie Śliczne
Przy altanie posadziłam białe lilie już rozsiewają cudowny zapach lata, chociaż jesień wdziera się co raz bardziej.

Dorota123 19:16, 07 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)
Warto kupić lilie nawet na wyprzedaży i posadzić je później.Bo wlasni8e późnym latem jeszcze pięknie kwitną.
Wiem to i znam.
Piękne.:0
I te domki wciąż chwale. bo na prawdę cudniaste
Ja drugi rok z rzędu kupiłam lilie na wyprzedaży. Już zaczynają się pięknie odwdzięczać swym urokiem i zapachem.

asiak 20:22, 07 wrz 2018

Oj, Dorotko te Twoje piękne dekoracje
sylwia_slomc... 20:27, 07 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję za pochwały.
Ciągle się uczę i rozwijam, ale jakby trzeba było to mogę wydziergać na drutach sweter, uszyć prawie wszystko, na szydełku też bez problemu mogę zrobić czapkę albo kamizelkę, upiec ciasto to nie problem, z gotowaniem też nieźle sobie radzę. Tylko żebym miała więcej sił na robienie tego wszystkiego.

Zaczynają kwitnąć lilie, które kupiłam na początku lipca.

Dorotko nie wpędzaj nas w kompleksy tyle talentów w jednej osóbce
Od dawna mówię, że jesteś mega zdolną kobietą i nie wierzyłaś miBukiet śliczny, lilie zaskoczenie pełne, rojniki obłędne i dopiero teraz wyłapałam jakie te gąski maleńkie
lojalna_ 20:33, 07 wrz 2018

OstatniO myślałam o Twoich dekoracjach zaczynavsie jesień a u Ciebie znowu tak klimatycznie.

Moje lilie były piękne 1.80 osiągały i w tym roku nie wyszły musze sobie kupić jakieś fajne szkoda mi ich.
Dorota123 21:14, 07 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)
OstatniO myślałam o Twoich dekoracjach zaczynavsie jesień a u Ciebie znowu tak klimatycznie.

Moje lilie były piękne 1.80 osiągały i w tym roku nie wyszły musze sobie kupić jakieś fajne szkoda mi ich.
Właśnie wyszłam z Twojego pięknego ogrodu, nawet synowi go pokazywałam i mówiłam, że swój chyba zaorzę i pójdę w Twoje ślady. Dziwnie popatrzył na mnie i spytał, a masz tyle sił? No i ostudził szybko moje zapędy, bo ja tych sił nie mam. No ale jakieś drobne zmiany na pewno zrobię. Rozplenice mi ładnie się rozrosły, będę je dzielić. Tylko wcześniej wykupię chyba wszystką ziemię z Biedronki, może będzie lepiej trzymać wilgoć niż mój piach.
Lilie są piękne no i ten zapach, tylko że mnie to się wszystkie kwiatki podobają.