malgorzata_s - nożyce sprawdzone, do cięcia buksików bardziej podpasowało mi się to ostrze do trawy a domkiem dla owadów chyba mnie zaraziłaś - będą drobne damskie robótki……
Kasik – ja o ostrzeniu jeszcze nie myślę…na razie są ostre
Popcarol - nożyce są ekstra – można kupować (to ostrze do trawy naprawdę rewelacyjne, ostrze do krzaczków jak dla mnie troszkę za wolno pracuje…ale może to wina nienaładowanej baterii).
A szlifierka kątowa nie długo będzie miała pokazać co potrafi, przyda się do cięcia bambusowych patyczków, bo Gosia (malgorzata_s) narobiła mi ochoty swoim domkiem dla owadów…
Bogdzia - zabieraj ta palmę…będzie jak znalazł na jutrzejszą niedzielę
Luki – nie zauważyłam, żeby były poszarpane liście…ale masz rację – to ostrze do trawy jest rewelacyjne.
Krys – zgadzam się Krysiu - kolorek typowo damski
ewa004 – Ewa współcześnie żyjąca niewiasta musi być kobietą niezależną i praktyczną…więc kobitki…szlifierki kątowe w dłoń...!!!!
elzbieta_g, Alisonek, kitek81, paniprzyroda, Cleo, Tusiala, Ania_ogrodni.. – damska torebka to (w większości przypadków) uosobienie chaosu, ale dziś współczesnej kobiecie potrzebna jest duża torba, no…powiedzmy od Prady lub Gucci,, a w środku kilka niezbędników: sekatorek, wkrętarka, śrubokręt, miarka calowa …
Margarette – o tak, tak Małgosiu …do tej firmowej torebki od Prady lub Gucci jeszcze koniecznie trzeba dodać czerwoną szminkę i lakier do paznokci Chanel …oczywiście współgrające z kolorem wkrętarki
Marzena2007 – Marzenko, bo to właśnie chyba twój wpis był. Znajomy zastanawiał się nad tym rdestem…ale w sumie to jak mu ma zeżreć dom, altanę, garaż …o potem do sąsiada przeleźć i tam rozpocząć konsumpcję….to nie wiem czy się zdecyduje.
Iwonaal – kobieta zaradna musi być i przygotowana na każdą, najbardziej nawet zaskakującą okoliczność…. Więc dziewczyny… perfumy Chanel nr 5 i …..senatorki do torebek.