malgorata_s – domek dla owadów zrobię bezdyskusyjnie (przecież odpowiedni sprzęt już mam) …zastanawiam się tylko czym zastąpić patyczki bambusowe, bo po co kupować jeżeli gdzieś sobie na pewno rośną patyczki z dziurką w środku.
Luki – Łukasz, może tak być…te do krzewów będę stosować do żywopłotów, a te do trawy do buksików – są naprawdę rewelacyjne.
Magda70 - Madziu, teraz to i ja wiem, że trawki są super...mam już całą listę trawkowych zakupów...ale co z tego jak w bardzo nie wielu miejscach je teraz sprzedają...za wcześnie. A ja chcę JUŻ !!!
Marzena2007 - nożyce szpalerowe już mam (2 sztuki)... a te owcze chyba sobie daruję...jakoś dałam radę bez nich wykulkować pierwszy raz, więc teraz będzie już łatwiej
Anita1978 - biedronka "negatyw" mnie zaskoczyła...nie widziałam takiej nigdy.
A śmietana to tortu jest gdzieś na pewno (sama widziałam w którymś supermarkecie)...przeprowadzę małe śledztwo i ci doniosę o jego wynikach...
zbigniew_gazda - Zbyszku mi też ten miłorząb przypadł do gustu, różne odmiany mają takie pasiaste dwukolorowe listki (ten mój ma być jasnozielony bez prążków), ale największym zaskoczeniem dla mnie był fakt, że miłorzęby zalicza się do roślin iglastych.......