Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kasya 00:38, 25 wrz 2018

Buzia się sama uśmiecha do takich widoczków
Nikita 01:08, 25 wrz 2018

Kasya - nooo.... szkoda tylko, że tak zimno szybko się zrobiło ...i wszystko zapłakane deszczem
Nikita 01:12, 25 wrz 2018

W prawdzie lato się skończyło i sezon jesienny rozpoczęty, ale nie ma co się smucić… Na pocieszenie proponuję kolejną wycieczkę. Tym razem w pierwszy dzień jesieni postanowiłam odwiedzić Warszawę. Choć pogoda była bardzo jesienna i niebo troszkę płakało to i tak bawiłam się świetnie. Najpierw romantyczny spacer po starówce…rany jak ja dawno tutaj nie byłam…ostatni raz chyba na jakiejś szkolnej wycieczce …

Odwiedziłam też „Polkę” Magdy Gessler…

Odwiedziłam…hmmm…skorzystałam tam z toalety… Ustalmy jednak i tego się trzymajmy, że… nie byłam głodna i jakoś wtedy nie miałam ochoty na „polędwicę w tymianku marynowaną podaną ze szpinakiem i masłem pieprznym” za jedyne 72 zł
Nikita 01:13, 25 wrz 2018

Potem obowiązkowe punkty wycieczki po stolicy…

Nikita 01:16, 25 wrz 2018

Oprócz tego stolica jak to stolica…miasto znanych ludzi, historycznych miejsc…i pełne filmowych akcentów …
…zupełnie jak kard z serialu „Zmiennicy”…

…a ten blok poznajecie? To „Alternatywy 4” (choć dziś to już zupełnie inny adres)

Na koniec koniecznie chciałam odwiedzić Centrum Nauki Kopernik.

Tylko jedna fotka, bo powinniście tam sami pojechać. Polecam wszystkim dużym i małym. To trzeba po prostu zobaczyć !
Krys 21:13, 25 wrz 2018

Magda brawo Ty szkoda,że tu nie można klikac lubie to
Nikita 22:44, 25 wrz 2018

Krysiu, już można !!!

Margarete 14:57, 26 wrz 2018

No i kto tu jest większą "Powsinogą" - wiadomo ty
Na całe szczęście i ja sie też w tej "konkurencji" załapuję na podium.....bo też mnie nosi .
Już sobie powolutku myśle gdzieby tu wyskoczyć nie w ten wekeend ani też w następny (teraz bede miec gości i Festiwal światła w Łodzi, potem ognisko u naszej Mariolki to też nie..) ale w jeszcze kolejny weekend to by juz można było....
Marzy mi sie powrócić raz jeszcze nad te cudne stawy milickie i do Doliny Baryczy, tym razem nie na kajaki ale powłóczyc sie i obejrzec te miejsca w kolorach jesieni, na pewno jest tam cudnie....... Jedziemy ??
Kto chętny ?
Krys 21:35, 26 wrz 2018

Nikita napisał(a)
Krysiu, już można !!!

Krys 21:39, 26 wrz 2018

Margarete napisał(a)
No i kto tu jest większą "Powsinogą" - wiadomo ty
Na całe szczęście i ja sie też w tej "konkurencji" załapuję na podium.....bo też mnie nosi .
Już sobie powolutku myśle gdzieby tu wyskoczyć nie w ten wekeend ani też w następny (teraz bede miec gości i Festiwal światła w Łodzi, potem ognisko u naszej Mariolki to też nie..) ale w jeszcze kolejny weekend to by juz można było....
Marzy mi sie powrócić raz jeszcze nad te cudne stawy milickie i do Doliny Baryczy, tym razem nie na kajaki ale powłóczyc sie i obejrzec te miejsca w kolorach jesieni, na pewno jest tam cudnie....... Jedziemy ??
Kto chętny ?