Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Nikita 07:41, 20 mar 2014

Marzena2007 - no u mnie zapowiada sie bardzo ogródkowy weekend...żeby tylko pogoda dopisała...zdjęcia będą na pewno

Anita1978 napisał(a)
Czekam na foto relacje z sadzenia bukszpanów . Będziesz trawnik wertykulować ? Ja też muszę? Można już?

Anitko - Sebek mówił, że jak zakwitną forsycje to można wertykulować...wczoraj widziałam...kwitną (przynajmniej w Zielonej Górze)
AgnieszkaW 07:48, 20 mar 2014

Ja już wertykulację zrobiłam, nawożenie też, choć u mnie to tylko taka namiastka trawnika...
malgorzata_s... 18:29, 20 mar 2014

Bukszpany niestety mi się nie śniły W samochód chętnie wsiądę i przyjadę do bukszpanowego raju jak znów kaski trochę zbiorę Jeśli możesz to cenę i namiary wrzuć mi na pw cobym wiedziała ile kasy potrzebuję
Nikita 20:57, 20 mar 2014

Bukszpany w „szmaragdowym” zrobiły furorę…sąsiedzi przez płot zaglądają…mam kolejne prośby o transport następnych bukszpanów. Może pojadę jeszcze raz…

AgnieszkaW – Aga, ja jutro jadę pożyczyć wertykulator...trochę się boję, bo pierwszy raz będę wertykulować, a zbitego filcu jest u mnie bardzo dużo i nie wiem czy dam radę.

malgorzata_s – Gosiu już ci zaraz wysyłam wiadomość…a kasę zbieraj…bo naprawdę warto….
Alisonek 21:55, 20 mar 2014

To ja tez zbieram $ i będę się ładnie uśmiechać do Ciebie i coś mi przywieziesz przy okazji
kitek81 21:58, 20 mar 2014

no się nie dziwię, że ludzie pytają, bo bukszpany śliczne
plany na weekend widzę ambitne oby pogoda dopisała!
pozdrawiam wiosennie :* i kiedy to zleciało, jak jeszcze niedawno miesiąc był do wiosny
Paulaa 21:58, 20 mar 2014

Potwierdzam u nas też kwitną a to tylko 40km od ZG

Nikita napisał(a)
Marzena2007 - no u mnie zapowiada sie bardzo ogródkowy weekend...żeby tylko pogoda dopisała...zdjęcia będą na pewno

Anitko - Sebek mówił, że jak zakwitną forsycje to można wertykulować...wczoraj widziałam...kwitną (przynajmniej w Zielonej Górze)
Paulaa 22:00, 20 mar 2014

Nikita a czy ja też bym mogła prosić nieśmiało o info o buksach na PW

Nikita napisał(a)
Bukszpany w „szmaragdowym” zrobiły furorę…sąsiedzi przez płot zaglądają…mam kolejne prośby o transport następnych bukszpanów. Może pojadę jeszcze raz…

AgnieszkaW – Aga, ja jutro jadę pożyczyć wertykulator...trochę się boję, bo pierwszy raz będę wertykulować, a zbitego filcu jest u mnie bardzo dużo i nie wiem czy dam radę.

malgorzata_s – Gosiu już ci zaraz wysyłam wiadomość…a kasę zbieraj…bo naprawdę warto….
elzbieta_g 22:05, 20 mar 2014

karaluchy pod poduchy jutro nadrobię co tu naprodukowalaś... bo teraz padam
Nikita 22:30, 20 mar 2014

Alisonek - Alu, musimy pomyśleć jak to technicznie zrobić i mogę ci przywieźć. Szkoda, że nie mam trasy Łódź - Wrocław - Poznań, bo nie było by wtedy żadnego problemu.

kitek81 - Kasiu pogoda ma być, u nas nawet zapowiadają 18 stopni...ale musi być ciepło...przecież jutro już WIOSNA !!!

Paulaa - forsycje w Zielonej Górze już piękne...całe żółte..u nas dopiero nieśmiało pączki wypuszczają
Wiadomość na pw zaraz ci wyślę.

elzbieta_g - ja też Elu zaraz spać idę, mus kumulować siły na jutro (wertykulacja trawnika czeka...jakieś 600 m²)