Dzięki Przyznaję, cieszę się jak dziecko Jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało za rok. Najbardziej dumna jestem z tego, że nie poszalałam z roślinami, a podoba mi się dużo. Na pewno dosadzę coś tam cebulowego, ale wiosną będę musiała odganiać pokusy.
A Tobie życzę dużo zdrowia, ja tak miałam na wiosnę, albo ja albo dzieci kichały i prychały i do ogrodu za nic nie można było wyjść.
Witaj Agnieszko. A już myślałam, że spadłam w forumowy niebyt Dzięki za info, moja siostra też kiedyś dostała w pracy cynk, że ta szkółka jest fajna. Niestety, jeszcze tam nie byłyśmy. A ja kiedyś dzwoniłam w sprawie świerków serbskich do szkółki w Niegłowicach (chyba) i pani powiedziała, że mogą mi sprowadzić różne rośliny, tak duże , jak będę chciała. Ale osobiście też tam nie byłam. A tak na marginesie, ciekawa jestem czy może przypadkiem kiedyś się nie spotkałyśmy - o ile jesteśmy podobne rocznikowo
Jeżeli interesują cię jakieś rosliny podaj nazwy postaram sie odpowiedzieć czy sa tam dostępne i po jakiej cenie bywam tam często i orjętuje sie co jest dostepne.