Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 11:30, 26 paź 2014

Dorotowisko napisał(a)
Boszeeee, jakie piękne! Dziękuje Przemku za Twoje poświęcenie. Cudownie uchwyciłeś chwilę.

Witam

Mistrzem obiektywu to ja nie jestem ale czasem uda mi się coś uchwycić Jak rano wstałem to zaraz poleciałem do ogrodu obejrzeć straty jakie wyrządził przymrozek ale szybko wróciłem po aparat i mamy tego efekty

Pozdrawiam

jula81 11:36, 26 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Witam

Mistrzem obiektywu to ja nie jestem ale czasem uda mi się coś uchwycić Jak rano wstałem to zaraz poleciałem do ogrodu obejrzeć straty jakie wyrządził przymrozek ale szybko wróciłem po aparat i mamy tego efekty

Pozdrawiam

Oj tam ... Przemku nie bądź skromny
Zdjęcia jak od mistrza obiektywu właśnie
Gardener27 12:12, 26 paź 2014

jula81 napisał(a)

Oj tam ... Przemku nie bądź skromny
Zdjęcia jak od mistrza obiektywu właśnie

Hehehe Dziękuję
Ewa777 14:06, 26 paź 2014

Przemku, piękne zdjęcia, ale nie zazdroszczę mrozu. U mnie cieplutko 11'C i słoneczko Bardzo się cieszę, bo może nicienie trochę popracują
Mala_Mi 14:42, 26 paź 2014

Fajne chwile... szron jest bardzo fotogeniczny. Ale w tym wypadku nie powiem chwilo trwaj.... wręcz odwrotnie, a sio.. jeszcze zimna nie chcemy.
U mnie przymrozku nie było, ale zimno... zwiewam dalej wykopywać i dumać gdzie upchać wykopane.. bo róże już 5 dni się moczą. Niby nie mydło, ale...
Co łapki zgrabieja to myk do komputerka I jedyna zaleta zimna
Nallar 18:11, 26 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Zdjęcia urocze, ale robi mi zimno od samego patrzenia. Na takie poświęcenia to chyba nie jestem gotowa.
Dorota123 18:17, 26 paź 2014

Też zauroczyło mnie to zdjęcie. Każdy narzeka na zimno, ale Ty pokazujesz to zimno z tej ładniejszej perspektywy.
Gardener27 18:35, 26 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Przemku, piękne zdjęcia, ale nie zazdroszczę mrozu. U mnie cieplutko 11'C i słoneczko Bardzo się cieszę, bo może nicienie trochę popracują

Zazdroszczę tej pogody U mnie dzisiaj nie zaświeciło słońce ponieważ nie mogło przedrzeć się przez gęstą mgłę Może jutro będzie lepiej
Trzymam kciuki za nicienie, niech robią co do nich należy
Gardener27 18:43, 26 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Fajne chwile... szron jest bardzo fotogeniczny. Ale w tym wypadku nie powiem chwilo trwaj.... wręcz odwrotnie, a sio.. jeszcze zimna nie chcemy.
U mnie przymrozku nie było, ale zimno... zwiewam dalej wykopywać i dumać gdzie upchać wykopane.. bo róże już 5 dni się moczą. Niby nie mydło, ale...
Co łapki zgrabieja to myk do komputerka I jedyna zaleta zimna

Zimy też jeszcze nie chcę .... ale co tu grymasić Mieszkamy w takim klimacie że się nie przeskoczy ... a może w tym roku nam odpuści

Pierwszy przymrozek i już mi załatwił wszystkie komarzyce ... a w tym roku miałem takie ładne Wszystkie jednoroczne padły a one dzielnie dawały radę ... chyba przyszedł na nie czas Ja już nic nie przesadzam i nie sadzę Wyrobiłem się z robotą w tym roku nawet szybko ... kosztem zdrowia

Gardener27 18:47, 26 paź 2014

Nallar napisał(a)

Zdjęcia urocze, ale robi mi zimno od samego patrzenia. Na takie poświęcenia to chyba nie jestem gotowa.

Dziękuję

Tak tak A kto ostatnio sadził rośliny w zimnicy a później grzał się nalewką ?

Zrobiłem to dla Was