Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 10:34, 08 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Pięknie uchwyciłaś miejsca nad Tybrem
A kokoszki zatopione w trawach - no bomba

Dzięki Sebek, tak mi się wpasowały te kury fajnie .
Jagodaa 10:37, 08 kwi 2015

leon60 napisał(a)
Ściana wodna w planach na ten rok ?

haha, dobre pytanie

ogólny zarys jest, ale mam wrażenie, że w tym roku z niczym nie ruszę, wydaje mi się, że ze wszystkim jestem spóźniona, nie wiem skąd takie przeświadczenie, przecież sezon się jeszcze nie zaczął, a ja czuję, jakby na wszystko było już za późno . Może to piętno zeszłego roku, kiedy zaczynałyśmy już w lutym
Jagodaa 10:41, 08 kwi 2015

Kuba napisał(a)
Fiu fiu ściana wodna ale masz rację-jak planować to z rozmachem jak robić to tak żeby było widać efekty. KIbicuję żeby marzenie się spełniło

Taki pomysł powstał w zeszłym roku. Nie wiem czy zaczynać murowanie ściany, bo w założeniu miało się to robić łącznie z przedłużeniem donicy, a wygląda na to, że gospodarczego jeszcze w tym roku nie będę burzyć.

PoM wykazał się ostatnio wielkim zrozumieniem co do pomysłu ściany + wodnego korytka: takie poidełko dla krów będziemy mieć?
Jagodaa 10:43, 08 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Ja ostatnio gdy z mojej listy 12 zadan na weeknd wykonałam 6 punktow wściekłam sie i koniec planowania! Muszę wreszcie odpoczać w ogrodzie a nie tyrać, co zrobie to będzie, co nie zrobie, to poczeka na lepszy moment. Te listy zadań mnie stresują a miało być odwrtonie... Ogród to relax

Mnie stresowały 2 lata temu, w zeszłym roku już mniej, a teraz lista planów to raczej podpora dla mojej pamięci, bo zdarza mi się, że coś oczywistego wylatuje mi z głowy .
Jagodaa 10:44, 08 kwi 2015

siakowa napisał(a)
ależ mnie ciekawią te kropeczki Macham

Pewnie uda się właśnie z tymi kropeczkami, a z punktami głównymi już niekoniecznie
Jagodaa 10:45, 08 kwi 2015

katiaxx napisał(a)

Ej, Jagoda ale plany są tygodniowe - krótkoterminowe, jedziesz na dopalaczach czy jak ?

Katia, plany bywały nawet 7-letnie
siakowa 10:46, 08 kwi 2015

Jago a to celowy zabieg że po wycieczce do Rzymu zaczełas pisac zamiast pM - poM ?
Jagodaa 10:47, 08 kwi 2015

Gabrysia_ napisał(a)
No,no lista imponująca
...teraz czekamy na obiecane ciepełko

No właśnie! ta pogoda to zmyłka, wydaje mi się, że jeszcze nie czas, a tu na cięcie berberysów ostatni dzwonek i trzmielina też na spore młode listki.
Jagodaa 10:48, 08 kwi 2015

siakowa napisał(a)
Jago a to celowy zabieg że po wycieczce do Rzymu zaczełas pisac zamiast pM - poM ?

awans miał miejsce po przeprowadzce
Jagodaa 10:50, 08 kwi 2015

w sumie mogłam poczekać ze zmianą stanowiska do chwili montażu obiecanych lampek