Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 21:49, 08 kwi 2015

siakowa napisał(a)

Miotły.

taaa, miotła z efektem odwrotnego zamiatania

to się kruszy, jak fiks
Jagodaa 21:50, 08 kwi 2015

martaibartek napisał(a)
Jagoda jak twoje Silver Sceptre po zimie? podzielisz się jakimś zdjęciem?

Kokochy w trawie wymiatają

Podzielę się, już o tym myślałam . W dodatku jak zebrałam je w kucyki do cięcia, to zobaczyłam, że pod kępą dywan z rozłogów! Cała rabata pokryta. Będę sadzonki robić.
Jagodaa 21:55, 08 kwi 2015

katiaxx napisał(a)
Jagoda jak się maja twoje choiny , moje maja kolor jakby się ktoś na nie wyrzygał, biedne owiane takie martwią mnie

Nie najgorzej jest z kolorem, było gorzej. Dasz oprysk z pinivitu i będą butelkowo zielone, u mnie tak było w zeszłe lato. Ja swoje już cięłam. Muszę też je podwiązać do pionu bardziej, bo dwa razy śnieg mi je bardzo obciążył i pochyliły się do przodu, co mi nie pasi .
Muszę też jechać po dwie na wymianę, bo jedną mi pies złamał przy samej ziemi, a jedna padła z niewiadomych przyczyn (ale choiny tak chyba mają, bo dziewczynom też pojedyncze wypadły z żywopłotu).
Jagodaa 21:57, 08 kwi 2015

BKosimkArt napisał(a)
Witaj,
pięknie trawiasto u Ciebie i tak jednolicie i konsekwentnie...
i w dodatku masz na imię jak moja córka najstarsza
będę zaglądać
Pozdrawiam
Basia

Witaj Basiu , zaglądaj kiedy masz czas i ochotę, ja mam nadzieję w końcu rozpocząć porządnie sezon ogrodowy. Niby zaczęty, coś już zrobiłam, ale temperatura na otwarcie zupełnie niestosowna . czekam cierpliwie na obiecany ciepły weekend .
Jagodaa 21:59, 08 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Tylko Ci aby sąsiad nie usłyszał... Ja swoje ścięte trawy spaliłam miałam tego chyba tonę..... Workow firmie z odpadkami by dla całej wsi zabrakło... Czy ktos ma pomysł co z tym suchym trawskiem robić?

No wiesz... ja nie mogę ognisk robić, bo mi żal mojego "trawnika"
Zeta 22:05, 08 kwi 2015

No to może do mnie jednak wpadniesz na tą kawę ....pomożesz w ścinaniu rozplenic hihihihihihihi
Jagodaa 22:09, 08 kwi 2015

Zeta napisał(a)
No to może do mnie jednak wpadniesz na tą kawę ....pomożesz w ścinaniu rozplenic hihihihihihihi

jassssne, tylko chyba na frape, przez słomkę, bo porcelanowej filiżaneczki na pewno nie podniosłabym do ust po akcji porządkowej u Ciebie, nie wiem, czy jutro rano rozprostuję palce
Zeta 22:11, 08 kwi 2015

Haha takie uroki tego ogrodnictwa hahah ....ale jak co to zapraszam słomki mam... ..nie martw sie mnie też czeka robota ...
beta 08:03, 09 kwi 2015

cześć
Gabrysia_ 08:06, 09 kwi 2015

Słońce od rana świeci,wreszcie mamy obiecaną pogodę