Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 22:14, 16 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Mi Pan w casto kiedys wyklad robila musze druga kupic

Zwróć sobie uwagę na tę z mojej serii, może jakieś opinie o trwałości znajdziesz. Ja wymyślałam ten szpadel w czasie pracy i po szybko wstąpiłam, więc kupiony "na pałę" , werbenę przy okazji kupiłam .

Naprawdę superlekki, a to przy typowych wykopach duży plus.
nawigatorka 22:24, 16 mar 2016

Moja.przy wykopywaniu np drzew zaczyna sie wyginac.zapewne strzeli w najmniej odpowiednim momencie.
Z jakiej seri jest moja nie wiem.ale jakby moglabyc lzejsza nie pogniewalabym sie
bleebla 22:38, 16 mar 2016

Myślisz, że werbena Ci nie przeżyła, czy na wszekli wypadek kupiłaś?
Jagodaa 22:43, 16 mar 2016

Jeszcze jej nie oglądałam, ale słabo kwitła w zeszłym roku i pewnie nie za bardzo się wysiała. Kupiłam, bo mi się przypomniało, gdy zobaczyłam nasiona . Werbena zawsze kiedyś się przyda .
Jagodaa 22:56, 16 mar 2016

Być może wpadłam na fajny pomysł wkomponowania muru, do którego jest przyklejony mój domek gospodarczy .

Tak sobie teraz myślę, że może lepiej nie zasłaniać go tujami, tylko położyć tynk, pomalować i niech będzie ładnym tłem dla rabaty przy placu wypoczynkowym. Muszę to jutro pooglądać pod nowym kątem .

Trochę mi nie leżą tam te tuje i tak nad dachem gospodarczego zostałby mur, a bluszcz też nie do końca...

edit: tu dobrze widać ten kawałek po mojej stronie

Części frontowej budynku niedługo nie będzie widać, bo zasłonią go serby w donicy i zostałby widoczny tylko ten mur w granicy.
nawigatorka 07:13, 17 mar 2016

A Wasza jest ta sciana?
Jagodaa 07:47, 17 mar 2016

Nie nasza, ale myślę, że dałoby się raczej bez problemu dogadać w sprawie tynkowania. Musiałabym się tylko zorientować, jaki byłby to koszt.
Jagodaa 07:50, 17 mar 2016

Dzień dobry Wszystkim zaglądającym i nie .

U mnie szron, ale bezchmurnie, zapowiadają w radiu max +10. Nie ma co marnować urlopu, więc wstałam o 7.00 . Najpierw machnę coś w domu, aby ogród odtajał. Oby tylko dało się szpadel w ziemię wbić .
ivo 07:55, 17 mar 2016

Jagodaa napisał(a)
Dzień dobry Wszystkim zaglądającym i nie .

U mnie szron, ale bezchmurnie, zapowiadają w radiu max +10. Nie ma co marnować urlopu, więc wstałam o 7.00 . Najpierw machnę coś w domu, aby ogród odtajał. Oby tylko dało się szpadel w ziemię wbić .

Jago dzialaj bo wiesz lud spragniony nowych realizacji Zazdroszczę i pogody i urlopu super jest to słoneczko !
siakowa 08:11, 17 mar 2016

ale Ci zazdroszczę