Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

siakowa 07:12, 07 kwi 2016

Jagodaa napisał(a)

Pokażę, ale na razie nędznie wygląda i jeszcze się nie zdecydowałam co dać w kulki...

a nie myślałaś o sesleri którejś? np. jesiennej? ładnie by się w niej kulki zatopiły
beta 08:09, 07 kwi 2016

ale fajnie się dzieje...serby w donicy wyglądają super...reszta oczywiście też...ale generalnie fajny pomysł z tą donicą, np. w przypadku jak bardzo wysoko musisz się od czegoś odgrodzić...często widuję taki dom, który jest właśnie niżej położony od ulicy...i dosłownie całe podwórko jak na dłoni...niby maja coś przy siatce, ale to i tak nic nie daje...ale takie serby w donicy może i by załatwiły sprawę...ale wywód...

ściana wodna fajnie się zapowiada...ja muszę podciągnąć wodę do warzywnika i tym samym miałabym łatwiejsze podlewanie drugiej części ogrodu...ale cały czas są "inne " sprawy
pozdrawiam Jagoo
Asisko_2005 23:51, 07 kwi 2016

Widzę, że sporo się dzieje u ciebie z nowym sezonem.
Pola 20:52, 08 kwi 2016

Plany na następny sezon poczynione, serby prezentują się wspaniałe, fajny pomysł z tą donicą....
Jagodaa 23:00, 08 kwi 2016

mateuszmichn napisał(a)
OOOO widzę, że tu jakieś budowanie było.
Fajnie wygląda.
Pozdrawiam

Budowa dopiero rusza, ale radość już ogromna z tego .
nawigatorka 23:01, 08 kwi 2016

I co bedzie skalana czy jesienna
Jagodaa 23:01, 08 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Jagoad Witaj .Co ile cm.sadziłaś Serby w donicy?

Co 120cm.
Jagodaa 23:02, 08 kwi 2016

siakowa napisał(a)

a nie myślałaś o sesleri którejś? np. jesiennej? ładnie by się w niej kulki zatopiły

tak, tak, od zeszłego roku o niej myślę
Mirka 23:03, 08 kwi 2016

Ok dziękuję
Jagodaa 23:06, 08 kwi 2016

beta napisał(a)
ale fajnie się dzieje...serby w donicy wyglądają super...reszta oczywiście też...ale generalnie fajny pomysł z tą donicą, np. w przypadku jak bardzo wysoko musisz się od czegoś odgrodzić...często widuję taki dom, który jest właśnie niżej położony od ulicy...i dosłownie całe podwórko jak na dłoni...niby maja coś przy siatce, ale to i tak nic nie daje...ale takie serby w donicy może i by załatwiły sprawę...ale wywód...

ściana wodna fajnie się zapowiada...ja muszę podciągnąć wodę do warzywnika i tym samym miałabym łatwiejsze podlewanie drugiej części ogrodu...ale cały czas są "inne " sprawy
pozdrawiam Jagoo

Betko, wiesz, że ta ściana to już się miała zrobić w zeszłym roku, ale sezon miałam marny, praktycznie mało co w ogrodzie ruszyło, a w sumie przeciwnie - niektóre rabaty opustoszały, w tym donica i nie wiedziałam co tam dać. Teraz na spokojnie się decyduję. Byłam chyba zdezorganizowana życiowymi przemianami .

Serby w donicy lubię, ale coś mi się dużo igieł posypało, bo one mają przez ML bardzo mało światła na dole.