Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Ivvvona 19:36, 01 lut 2015

Dziękuję że zaglądacie, chociaż ja ostatnio rzadko bywam na O. W ogrodzie nic się nie dzieje, leży trochę śniegu, wiosny niestety nie widać. Dzisiaj pozamawiałam jeżówki, trawy i żurawki. Na wiosnę znów będą przeróbki
Pozdrawiam wszystkich
Ivvvona 19:48, 01 lut 2015

Rench napisał(a)
Gratulki rocznicowe
Zlituj się kobito,podpisz te ślicznoty

Renatko, spróbuję.
1. Princess Alexandra of Kent
2. Alnwick Rose
3. Wisley
4. Chopin
5. Afrodite
Mam nadzieję, że nie pomyliłam.
Aga1980 19:49, 01 lut 2015

Będzie się działo . Oczami wyobraźni widzę te wszystkie, latające sprzęty ogrodowe
Ivvvona 19:53, 01 lut 2015

Aga1980 napisał(a)
Będzie się działo . Oczami wyobraźni widzę te wszystkie, latające sprzęty ogrodowe

Oj tak Aga, już się nie mogę doczekać
Dorota123 20:05, 01 lut 2015

Ivvvona napisał(a)
Dziękuję że zaglądacie, chociaż ja ostatnio rzadko bywam na O. W ogrodzie nic się nie dzieje, leży trochę śniegu, wiosny niestety nie widać. Dzisiaj pozamawiałam jeżówki, trawy i żurawki. Na wiosnę znów będą przeróbki
Pozdrawiam wszystkich

Czytam i uśmiecham się do monitora, te nasze ogródki to taka nie kończąca się opowieść, ciągłe zmiany, coś się pięknie rozrośnie, albo nie przeżyje danego sezonu. To znowu coś źle posadzone i ruch w ogrodzie jest. Mnie też minął roczek na Ogrodowisku, u mnie zmiany były wymuszone kanalizacją, ledwo posadzone w zimie i też już planuję zmiany. Najważniejsze, że nas to cieszy i daje satysfakcję.
Rench 20:06, 01 lut 2015

Alnwick Rose i Wisley gdzie nabyłaś ?
Aga1980 20:16, 01 lut 2015

Dorota123 napisał(a)

Czytam i uśmiecham się do monitora, te nasze ogródki to taka nie kończąca się opowieść, ciągłe zmiany, coś się pięknie rozrośnie, albo nie przeżyje danego sezonu. To znowu coś źle posadzone i ruch w ogrodzie jest. Mnie też minął roczek na Ogrodowisku, u mnie zmiany były wymuszone kanalizacją, ledwo posadzone w zimie i też już planuję zmiany. Najważniejsze, że nas to cieszy i daje satysfakcję.

Moja mama ,która z nami mieszka strasznie przeżywa to ciągłe przesadzanie roslin . Zawsze jej powtarzam,że jest mnóstwo osób ,które przesadzają
Ivvvona 20:18, 01 lut 2015

Rench napisał(a)
Alnwick Rose i Wisley gdzie nabyłaś ?

Wszystkie ze zdjęć kupiłam we Floribundzie. Od nich mam też G. Hamiltona.
Ivvvona 20:19, 01 lut 2015

Aga1980 napisał(a)

Moja mama ,która z nami mieszka strasznie przeżywa to ciągłe przesadzanie roslin . Zawsze jej powtarzam,że jest mnóstwo osób ,które przesadzają

U mnie jest podobnie z tym że cała rodzina się dziwi, dlaczego ciągle przesadzam. Ale powoli sie przyzwyczajają
Aga1980 20:22, 01 lut 2015

To kolejna , nieuleczalna choroba, która ciągnie do ziemi . Czarny humor mi się włączył