Zawilce tez mam wyrastają w niespodziewanych miejscach ale do mojego ogrodu pasuja wiec niech sobie rosną. Pieris rzeczywiście wielki krzak a serduszki bardzo duze i z pąkami , podziwiam bo u mnie ledwie z ziemii wyszły.Pozdrówka.
Wiesz, że takiego pierisa nikt nie ma na ogrodowisku, toż to prawdziwy gigant, masz ode mnie złoty medal, prawdziwie złoty pieris, masz powód, żeby stworzyć wizytówkę, bo masz firmówkę w postaci pierisa
buziak
Ależ wielki ten pieris, nie myslałam o moim jako o takim wysokim krzewie, zostawiłam mojemu zdecydowanie za mało miejsca...albo ty tego swojego czymś karmisz...niesamowity
Przylaszczki i zwilce sliczne, miałam przylaszczki od Bogdzi ale gdzieś zginęły, a ty masz piekne, duże kępy. I twoja twuła bardziej rozwinięte ma listki niz moja...piekna wiosna Iwonko
Cześć Iwonko
Kwiecia u Ciebie nie tylko pięknego ale i oryginalnego. Wiecznie się czegoś u Ciebie dowiaduję- np. nie zwróciłabym uwagi na przylaszczki a one takie urocze pozdrawiam
Pieris nie zajmuje aż tak dużo miejsca, jest raczej wysoki, ale niezbyt rozłożysty. Nie traktuję go jakoś specjalnie, na wiosnę dostaje trocchę nawozu do iglaków i to wszystko.
Jeśli chcesz, mogę sie podzielić przylaszczką - daj znać