Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Ivvvona 21:56, 16 kwi 2015

annawu napisał(a)
Pieris bajeczny, tylko pozazdrościć takiego okazupozdrawiam.

Dzieki, Aniu, mnie też zachwyca, a zwłaszcza jak wypuszcza nowe czerwone przyrosty.
Bogdzia 19:44, 17 kwi 2015

Zawilce tez mam wyrastają w niespodziewanych miejscach ale do mojego ogrodu pasuja wiec niech sobie rosną. Pieris rzeczywiście wielki krzak a serduszki bardzo duze i z pąkami , podziwiam bo u mnie ledwie z ziemii wyszły.Pozdrówka.
Agania 20:55, 17 kwi 2015

Wiesz, że takiego pierisa nikt nie ma na ogrodowisku, toż to prawdziwy gigant, masz ode mnie złoty medal, prawdziwie złoty pieris, masz powód, żeby stworzyć wizytówkę, bo masz firmówkę w postaci pierisa
buziak
Ivvvona 22:02, 17 kwi 2015

Bogdziu, Aganiu - dziękuję za miłe wpisy. Nad wizytówką pomyślę.
Margarete 23:14, 19 kwi 2015

Ależ wielki ten pieris, nie myslałam o moim jako o takim wysokim krzewie, zostawiłam mojemu zdecydowanie za mało miejsca...albo ty tego swojego czymś karmisz...niesamowity

Przylaszczki i zwilce sliczne, miałam przylaszczki od Bogdzi ale gdzieś zginęły, a ty masz piekne, duże kępy. I twoja twuła bardziej rozwinięte ma listki niz moja...piekna wiosna Iwonko
Ala106 08:20, 20 kwi 2015

Przylaszczki cudne, a peris, ogromny, wydawało mi się, że to trudny w uprawie osobnik.Gratuluję okazu, a rh śliczne. Kolorki cudne. .
ryska 15:56, 20 kwi 2015

Cześć Iwonko
Kwiecia u Ciebie nie tylko pięknego ale i oryginalnego. Wiecznie się czegoś u Ciebie dowiaduję- np. nie zwróciłabym uwagi na przylaszczki a one takie urocze pozdrawiam
Ivvvona 22:20, 20 kwi 2015

Margarete napisał(a)
Ależ wielki ten pieris, nie myslałam o moim jako o takim wysokim krzewie, zostawiłam mojemu zdecydowanie za mało miejsca...albo ty tego swojego czymś karmisz...niesamowity

Przylaszczki i zwilce sliczne, miałam przylaszczki od Bogdzi ale gdzieś zginęły, a ty masz piekne, duże kępy. I twoja twuła bardziej rozwinięte ma listki niz moja...piekna wiosna Iwonko

Pieris nie zajmuje aż tak dużo miejsca, jest raczej wysoki, ale niezbyt rozłożysty. Nie traktuję go jakoś specjalnie, na wiosnę dostaje trocchę nawozu do iglaków i to wszystko.
Jeśli chcesz, mogę sie podzielić przylaszczką - daj znać
Ivvvona 22:21, 20 kwi 2015

Ala106 napisał(a)
Przylaszczki cudne, a peris, ogromny, wydawało mi się, że to trudny w uprawie osobnik.Gratuluję okazu, a rh śliczne. Kolorki cudne. .

Renatko, dziekuję
Ivvvona 22:22, 20 kwi 2015

ryska napisał(a)
Cześć Iwonko
Kwiecia u Ciebie nie tylko pięknego ale i oryginalnego. Wiecznie się czegoś u Ciebie dowiaduję- np. nie zwróciłabym uwagi na przylaszczki a one takie urocze pozdrawiam

Fajnie, że już jesteś Czekamy na ciepełko, wtedy umówimy się na spotkanie.