Witaj Kiniu

Wczoraj wieczorem trafiłam na Twój wątek i byłam, ba! Jestem pod tak wielkim wrażeniem, że pierwsze co zrobiłam dziś rano (a coś spać nie mogę

) to kawusia i odpaliłam komputer, żeby móc kontynuować tę piękną wędrówkę po Twoim świecie

Chcę więcej!

Niesamowite miejsce, Wy jesteście niesamowici, a także ogrom pracy jaką włożyliście by stworzyć to miejsce. W ogóle cała historia jest piękna. I czytając ten wątek mam wrażenie, jakby to miejsce i Twoja rodzinka byliście dla siebie stworzeni, jakby ten dom i ogród zawsze na Was czekał. Nie będę się rozpisywać nad urokiem tego miejsca bo słowa nie są w stanie oddać jego wdzięku i uroku. Ma się wrażenie jakby ten ogród nigdy nie pozostał do końca odkryty i ciągle czymś zaskakiwał. I idę o zakład, że tak jest. Fajnie obserwować na kolejnych zdjęciach jak Anielcia rośnie

Słodziak. Ja mam 5-letniego synusia

. A tarasik po prostu perełka

Uwielbiam wykorzystywać naturalne materiały w ogrodzie. A Wasz domek zimą wygląda jak z Bożonarodzeniowych pocztówek

Cudeńko. Patrząc na Wasze miejsce na ziemi ma się wrażenie jakby świat się zatrzymał, totalny spokój

Kiniu gdybyście się kiedyś zdecydowali na prowadzenie agroturystyki chcę być Waszym gościem

Ściskam i będę baaaardzo często zaglądać.