Ewa żurawka i tulipany to jest to! Pamiętasz może jaka to odmiana tulipanów? Poszukałam trochę informacji o białej szałwi i niewiele jest. Wszędzie róż i fiolet a ciekawie wygląda.
Tulipy kupiłam jako jasno różowe w worku.one mają taki lekki fioletowy poblask. Białą szałwię kupowałam u nas na ryneczku a teraz właśnie czekam na białą niższą z netu właśnie,
Ewuś mam tam plan na różową różę w sumie na tej rabacie same różowe i białe róże i tak jak oglądam zdjęcia z netu to się zastanawiam czy ona różowa czy wchodzi w brzoskwinię ?
Przepiękne widoczki, jak zawsze u Ciebie Ewuś. Mam niedosyt. Zakochałam się w tych biało-różowych na ukośnym zdjęciu. Jak lody śmietankowe z musem malinowym.
ona ma takie złotawe refleksy, dla mnie ( ze zdjęć ) troche w typie do Oli , i cały czas mam plana na kombinacje właśnie Oli, Boscobel i Crocus , ale narazie nie mam tyle miejsca .
Z typowo różowych angielek to Eglantyne, Mary Rose, Maid Marion . Na przód swietna jest Stefcia, ale efekt jest gdy masz min 3 krzaczki razem . Lions rose, ale początkowo ma ciemniejszy środek , Cream abudnance .Ladny, jasny róż na tez Schone Maid , i pewnie jeszcze troche innych