Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nieuporządkowana działeczka.

Nieuporządkowana działeczka.

kasiek 11:20, 22 kwi 2014

Dziękuje za życznia! Powodzenia
paulina_wero... 21:16, 22 kwi 2014

Dziś cały dzień spędziłam na działeczce, przymocowałam obelisk, a później z dzieciaczkami poszliśmy na łowy kaczeńcowe (dla Agaty(Agani)) -były udane niestety córeczka miała łowy kleszczowe i aż 2 złapała ;/ i "poszarpane" nóżki torniami, ale wycieczka udana . Po powrocie wielkie malowanie-obelisk dokończony i wymalowany i huśtawka wymalowana kolor wybierał M miał do wyboru niebieski lub beżowy wybrał ten drugi jutro będą zdjęcia. Dzieciaczki miały zajęcie znalazły jaszczurkę jak to mój syn mówi taka "pyci pyci" i zieloną żabkę. Jutro dalesze malowanie, przesadzanie i wsadzanie tui. Życze wszystkim spokojnego wieczornego wypoczynku pozdrawiam zaglądających.

roza333 dziękuje
kasiek nie ma za co mam nadzieje że byłu udane i mile spedzone
Agania 22:18, 22 kwi 2014

Paulinko, nie o takie łowy mi chodziło, aż się przestraszyłam, gdzie ty dzieciaczki ze sobą na taką niebezpieczną wyprawę zabrałaś, ja sama na taką wycieczkę wybrałam się kiedyś z córeczką, spacer był typowo ścieżkowy i utarty, do momentu jak wypatrzyłam kaczeńce..............wiesz nie doszłyśmy do nich.......uciekałyśmy z tego miejsca, bo wystraszył nas zaskroniec, ale kleszcze są niebezpieczne, więc idź z małą do lekarza, kleszcze są nawet w trawie więc dzieci są szczególnie narażone, uważajcie, pozdrawiam

buziak
asiach 08:21, 23 kwi 2014

Witam poświątecznie. Piękną masz juz wiosnę
Tusiala 08:29, 23 kwi 2014

Ależ kolorowo u Ciebie dzięki tulipankom pozdrawiam z ranka
paulina_wero... 17:57, 23 kwi 2014

dla poprawiania na stroju, dzis deszczowo wiec na dzialeczce nie bylam niestety.
za to na rozchmurzenie taki zakup sobie sprawilam

2 lawendki.
paulina_wero... 18:03, 23 kwi 2014

Agania napisał(a)
Paulinko, nie o takie łowy mi chodziło, aż się przestraszyłam, gdzie ty dzieciaczki ze sobą na taką niebezpieczną wyprawę zabrałaś, ja sama na taką wycieczkę wybrałam się kiedyś z córeczką, spacer był typowo ścieżkowy i utarty, do momentu jak wypatrzyłam kaczeńce..............wiesz nie doszłyśmy do nich.......uciekałyśmy z tego miejsca, bo wystraszył nas zaskroniec, ale kleszcze są niebezpieczne, więc idź z małą do lekarza, kleszcze są nawet w trawie więc dzieci są szczególnie narażone, uważajcie, pozdrawiam

buziak

moje dzieciaczki lubia czasami takie wyprawy patyczki do strumyczka powrzucaly i wyscigi byly ktory pierwszy, a ja spokojnie moglam wykopywac. A jak wracalismy to tylko slyszalam "mamo tu sa jeszcze te kwiatuszki co ty lubisz, duzio" wiec musialam choc jednego wziac by docenic pomoc az reklamowka pod ciezarem pekla, ale dalismy rade mam nadzieje ze szybko i w miare w takim stanie jak wysylalam dotra do ciebie.

a tu je sfociłam:

paulina_wero... 18:04, 23 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Ależ kolorowo u Ciebie dzięki tulipankom pozdrawiam z ranka

własnie dobrze ze te tulipany jeszcze są hihi mam nadzieje ze za rok będzie lepiej i nie tylko dzięki tulipanom będzie kolorowo.

parkami

paulina_wero... 18:05, 23 kwi 2014

asiach napisał(a)
Witam poświątecznie. Piękną masz juz wiosnę

również witam wiosna wiosna, a tu już maj będzie.

Agania 19:17, 23 kwi 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

moje dzieciaczki lubia czasami takie wyprawy patyczki do strumyczka powrzucaly i wyscigi byly ktory pierwszy, a ja spokojnie moglam wykopywac. A jak wracalismy to tylko slyszalam "mamo tu sa jeszcze te kwiatuszki co ty lubisz, duzio" wiec musialam choc jednego wziac by docenic pomoc az reklamowka pod ciezarem pekla, ale dalismy rade mam nadzieje ze szybko i w miare w takim stanie jak wysylalam dotra do ciebie.

a tu je sfociłam:

Prawdziwe kaczeńce, wyprawa była pełna przygód, w zamian za poświęcenie, też ci przygotuję paczuszkę.......tylko adresik na pw...........napisz..........czekam

Pięknie i jak masz już kolorowo dzięki tulipankom, u mnie dopiero teraz luneło, nadchodzi jeszcze jedna burza, ale to tylko takie chwilowe i przelotne burze.....................dobrze, że podlewa