Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nieuporządkowana działeczka.

Nieuporządkowana działeczka.

hanka_andrus 19:27, 23 kwi 2014

U mnie też podlewa z przerwami, ale przerwy są po to, by zajrzeć do innych ogródków. U Ciebie kolorowo jak w maju!
Dorota123 21:29, 23 kwi 2014

Pięknie i kolorowo, Macie deszcz, a u nas susza i muszę podlewać - pozdrawiam
paulina_wero... 19:42, 24 kwi 2014

Agania napisał(a)

Prawdziwe kaczeńce, wyprawa była pełna przygód, w zamian za poświęcenie, też ci przygotuję paczuszkę.......tylko adresik na pw...........napisz..........czekam

Pięknie i jak masz już kolorowo dzięki tulipankom, u mnie dopiero teraz luneło, nadchodzi jeszcze jedna burza, ale to tylko takie chwilowe i przelotne burze.....................dobrze, że podlewa

Dobrze, że choć ciut podlewa bo u mnie susza i czekam na agregat by zacząć wodę ze studni pompować
paulina_wero... 19:45, 24 kwi 2014

Dorota123 napisał(a)
Pięknie i kolorowo, Macie deszcz, a u nas susza i muszę podlewać - pozdrawiam

Tak deszcz z przerwami i tylko powierzchniowe podlewanie a tak to tez susza oczko już wyschło do spodu.
paulina_wero... 19:45, 24 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
U mnie też podlewa z przerwami, ale przerwy są po to, by zajrzeć do innych ogródków. U Ciebie kolorowo jak w maju!

kolorowo dzięki tulipankom, właśnie muszę je poprzesadzać tylko nie wiem jaki był by najlepszy termin na to?

paulina_wero... 19:51, 24 kwi 2014

I moje dzisiejsze prace kolor wybierał M wysłałam go po niebieski lub bez od razu powiedział, że nie niebieski więc jest taki jasny bez i ciemny bez hihi i nowa huśtawka dla dzieci

I ostatni kwiat magnolki
asiach 20:41, 24 kwi 2014

A mnie ten kolor bardzo się podoba. A tak na marginesie myślałam, że każdemu mężczyźnie podoba się kolor niebieski. Mój mąż jest tego najlepszym przykładem każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest to kolor niebieski
Ale mała architektura ładna. Pozdrawiam
Dorota123 21:36, 24 kwi 2014

Obelisk śliczny, a kulka z czego zrobiona ?
paulina_wero... 08:44, 25 kwi 2014

asiach napisał(a)
A mnie ten kolor bardzo się podoba. A tak na marginesie myślałam, że każdemu mężczyźnie podoba się kolor niebieski. Mój mąż jest tego najlepszym przykładem każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest to kolor niebieski
Ale mała architektura ładna. Pozdrawiam

mój M wybrał beż więc tak jest niech ma jakiś swój wkład
paulina_wero... 08:47, 25 kwi 2014

Dorota123 napisał(a)
Obelisk śliczny, a kulka z czego zrobiona ?

kula ze styropianu i pomalowana oraz dobrze przymocowana tak że mam nadzieje że nie odleci, przy przymiarkach w którym miejscu zamocować miałam ciekawie bo postawiłam obok bo chciałam zaznaczyć , lekki wiaterek i cały obelisk BUUUM spadł na szczęście wytrzymały tylko czapeczka mu odpadła wiec posklejałam wszystko z powrotem no i jest żaden wiatr jak na razie go nie rusza a kula trzyma się jak by z kamienia była