Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

iwonadm 07:37, 28 kwi 2014

Mirelko pozdrawiam, zaglądam i podziwiam
renatamama3 10:34, 28 kwi 2014

Mirella napisał(a)
I poletko doświadczalne

Widzę ,że ślimaki tak jak u mnie zrobiły sobie stołówkę .
asiach 11:27, 28 kwi 2014

Widzę, że ze mnie okrutny człowiek bo ja ślimaków nie toleriuję - robią mi niezłe spustoszenie. Nawet jadły nieliczne tulipany
Pozdrawiam
Mirella 20:50, 28 kwi 2014

AsiaDobrze że Twój M dał się namówić, mnie nie trzeba namawiaćo każdej porze dnia i nocy mogę jechać przed siebie, tereny mamy cudowne, nie korzystać z tego to grzech poza tym leżenie tak jak wczoraj mnie nie interesuje, takie wypady to super sprawa zapominam o całym świecie, liczy się tylko tu i teraz, okoliczności przyrody i takie tam które uwielbiam
A Winniczki lubię, Pomrów ten bez muszli to ohyda, tych nie znoszę.

IwonkaWtaj, też zaglądam do Ciebie, podziwiałam Tulipany masz ich tak dużo i takie piękne.

Renata Mają stołówkę, ale z Winniczkami nie walczę bo je lubię

Mirella 20:57, 28 kwi 2014

Pierwsze zbiory, szczawiowa już zrobiona

Mala_Mi 21:28, 28 kwi 2014

Robisz bardzo ładne zdjecia... ja tak nie umiem.. ale może i dobrze.. bo by mnie zatłukli za ilość fotek
Kropelki rządkiem na listeczku, epimedium, salamandra (nigdy żywej na oczy nie widziałam) i wiele innych, ale te szczególnie utkwiły w głowie.... no i warzywnik.. mój jeszcze w lesie
asiach 21:41, 28 kwi 2014

Mirela ja jeżdżę prawie codziennie. Po pracy rundka 24km a jak Kuba (syn) jest w domu do większa 45km. Jazda na rowerze to frajda. Jadę i jestem wolnym człowiekiem o niczym nie myślę tylko podziwiam. Widoki nie tak piękne jak u Ciebie ale jest super. To moja pierwsza odskocznia i pasja a ogród druga. Z Jarusiem (M) byłam dopiero czwarty raz - rower ma ale go nóżki bolą - w pracy się nabiega i w domu musi wypocząć - jeżdżę sama. Ale jutro możemy się umówić na rowerki nie ma problemu. Pozdrawiam
Mirella 21:57, 28 kwi 2014

Ania Bardzo mi miło że znalazłaś czas i zerknęłaś na mój wątek, bardzo dziękuję za miłe słowa.
Myśle że nikt by Ciebie nie zatłukł za ilość fotek bo jesteś gwiazdką na Ogrodowisku która emanuje taaaaaakim blaskiem, każdy chce być u Ani
A warzywniak co to jest? stołówka dla ślimaków, ale cieszy mnie to co mam.
Kondzio 22:18, 28 kwi 2014

Zaległości nadrabiam warzywka ładnie rosną szczawiowej zazdroszcze hi hi hi zdjecia coraz piękniejsze a kopytnikiem sie podziele jak chcesz
Mirella 22:29, 28 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Zaległości nadrabiam warzywka ładnie rosną szczawiowej zazdroszcze hi hi hi zdjecia coraz piękniejsze a kopytnikiem sie podziele jak chcesz

Stokrotne dzięki Kondzio, nie lubię zawracać głowy swoją osobą, bardzo mi miło że o mnie pomyślałeś dla mnie to bardzo wiele znaczy, a szczawiowej starczy dla wszystkich.