Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

anabuko1 17:06, 12 paź 2014

Tak,mamy piękną jeszcze ,jesień)
A czas z wnusią, na pewno cieszy bardzo
Trawy ładnie się prezentują
ModraSowa 17:20, 12 paź 2014

Nallar napisał(a)

Zgadzam się z Tobą Ewo, niech dzieciaki korzystają ile mogą. Jesień potrafi być piękna i niech taka zostanie jeszcze dłuuuugoooo. Pozdrawiam imienniczkę, która cieszy się z zakupu bydlęcego goowna, lepiej niż z zakupu sukienki ( To Twoje słowa ) u mnie było podobnie, kiedy dostałam w prezencie łajno końskie.

Ha ha. Projektanci mody nas nie lubią
Nallar 17:52, 12 paź 2014

ModraSowa napisał(a)

Ha ha. Projektanci mody nas nie lubią

No na nas to oni na pewno nie zarobią.
Gardener27 19:31, 12 paź 2014

Ewa co zrobiłaś z pasikonikiem ? Nie poznałem Cię

U mnie zebrinus nigdy nie kwitł i nie ma zamiaru ale teraz po obejrzeniu Twoich zdjęć przynajmniej wiem jakie ma kwiaty

Pogodę mamy podobną Pięknie świeci słońce i 25 kresek na termometrze Odzież letnia wróciła do łask

Pozdrawiam
malgorzata_s... 19:43, 12 paź 2014

Motylku lato w pełni Pofruwasz jeszcze troszkę Przyroda w tym roku robi nam psikusy
Nallar 20:14, 12 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Ewa co zrobiłaś z pasikonikiem ? Nie poznałem Cię

U mnie zebrinus nigdy nie kwitł i nie ma zamiaru ale teraz po obejrzeniu Twoich zdjęć przynajmniej wiem jakie ma kwiaty

Pogodę mamy podobną Pięknie świeci słońce i 25 kresek na termometrze Odzież letnia wróciła do łask

Pozdrawiam

Pasikonik skakał, skakał aż wyskoczył.a i motylek pewnie też za jakiś czas wyleci.
Moje 2 maleństwa zakwitły pierwszy raz, Twoje też zakwitną, cierpliwość zostaje nagradzana.
Gardener27 20:22, 12 paź 2014

Nallar napisał(a)

Pasikonik skakał, skakał aż wyskoczył.a i motylek pewnie też za jakiś czas wyleci.
Moje 2 maleństwa zakwitły pierwszy raz, Twoje też zakwitną, cierpliwość zostaje nagradzana.

Oj to ciekaw jestem nowego avatara

Tylko ja z tych bardzo ale to bardzo niecierpliwych ogrodników jestem Staram się z tym walczyć ale z marnym skutkiem
Nallar 20:37, 12 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Motylku lato w pełni Pofruwasz jeszcze troszkę Przyroda w tym roku robi nam psikusy

Jak na październik to pogoda super, u mnie tak jak u Przemka 26 stopni, wróciły do łask krótkie spodenki.Fruwanie sprawia mi już coraz to więcej problemów, ale póki co...
Ewa777 21:25, 12 paź 2014

Nallar napisał(a)

Jak na październik to pogoda super, u mnie tak jak u Przemka 26 stopni, wróciły do łask krótkie spodenki.Fruwanie sprawia mi już coraz to więcej problemów, ale póki co...

No nie, nie piszcie mi takich rzeczy... u mnie tylko 16 stopni i zero słońca
Dorota123 21:37, 12 paź 2014

Ewo wnusia śliczna, jej czworonożny przyjaciel też, czy aby nie robi spustoszenia w ogrodzie? Słyszałam, że ta rasa uwielbia ,,wykopki".
Cofnęłam się kilka stron i dostrzegłam różowe zawilce, napisz czy można je rozmnażać z nasion. Jeśli tak to czy mogłabym prosić o kilka nasionek. U nas zawilce są nieosiągalne.Chętnie odwdzięczę się czymś z ogródka.