Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 21:45, 12 paź 2014

Ewa777 napisał(a)

No nie, nie piszcie mi takich rzeczy... u mnie tylko 16 stopni i zero słońca

Czyli u Ciebie bardziej pazdziernikowo, u nas nawet rośliny zwariowały, jak tak dalej pojdzie to wylezą tulipany.
Nallar 22:03, 12 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Ewo wnusia śliczna, jej czworonożny przyjaciel też, czy aby nie robi spustoszenia w ogrodzie? Słyszałam, że ta rasa uwielbia ,,wykopki".
Cofnęłam się kilka stron i dostrzegłam różowe zawilce, napisz czy można je rozmnażać z nasion. Jeśli tak to czy mogłabym prosić o kilka nasionek. U nas zawilce są nieosiągalne.Chętnie odwdzięczę się czymś z ogródka.

Bardzo dziękuję za miłe słowa pod adresem wnusi. Moja sunia ma już dziewięć lat i choć zachowuje się nadal jak szczeniak to strat w ogrodzie żadnych, od samego początku uczona była że nie wolno kopać i tak już zostało. Raz udało jej się przesadzić cebulki, uznała pewnie że wsadziłam je w złym miejscu
Nasionka zawilcy mogę Ci wysłać, poeksperymentujesz, bo ja naprawdę nie próbowałam. Wyślę Ci też gotowe ukorzenione sadzonki, gdyby z nasionek Ci się nie udało, za kilka dni będę je ścinać to zrobię Ci paczuszkę.
Gardener27 23:04, 12 paź 2014

Moja Mrówka na początku była największym szkodnikiem w ogrodzie Zjadała rośliny, robiła wykopy archeologiczne i obgryzała wszystko co się dało Po 1.5 roku zmądrzała i dzisiaj szkód żadnych nie wyrządza Mam nadzieję że jej już tak zostanie
Nallar 23:14, 12 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Moja Mrówka na początku była największym szkodnikiem w ogrodzie Zjadała rośliny, robiła wykopy archeologiczne i obgryzała wszystko co się dało Po 1.5 roku zmądrzała i dzisiaj szkód żadnych nie wyrządza Mam nadzieję że jej już tak zostanie

Skoro potrafili nauczyć słonia tańczyć to tym bardziej psa.
Najważniejsza jest konsekwencja. Upierdliwe zwracanie psu uwagi czego robić nie wolno przynosi rezultaty.
A my Twoją Mrówkę widzieliśmy?
Nallar 23:20, 12 paź 2014

Życzę zaglądającym dobrej nocki. Jestem padnięta i mózg mi się już wylogował.
Zostwiam Wam kwiatuszka.
zawitka 08:53, 13 paź 2014

Ewcia widziałm tego zebrinuska Twego i miałam napisać ale mój mózg tyż mi czasami wysiada /z przeżycia / i niee napisałam . kwiotek---dziękuję . Nusia sliczna i ma pilnowacza
Gardener27 19:14, 13 paź 2014

Nallar napisał(a)

Skoro potrafili nauczyć słonia tańczyć to tym bardziej psa.
Najważniejsza jest konsekwencja. Upierdliwe zwracanie psu uwagi czego robić nie wolno przynosi rezultaty.
A my Twoją Mrówkę widzieliśmy?

Parę razy Mrówka załapała się na fotkę ale już nie pamiętam gdzie to jest Taki mały, czarny kundelek z zawsze uśmiechniętą mordką i zawiniętym do góry ogonkiem
Napia 19:29, 13 paź 2014

Sympatyczne lato w piaskownicy
Też dopisuję się do elitarnego klubu tych, które wolą guano zamiast nowej sukienki
Dorota123 19:37, 13 paź 2014

Dzięki Ewo odpowiedź przeczytałam.
Nallar 19:41, 13 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Dzięki Ewo odpowiedź przeczytałam.

To wyślij mi adres