Hoja zakwitła pierwszy raz i ma tylko jednego kwiatuszka, faktycznie jest cudny.
Kiedy odwiedza nas Kwiatuszek siedzący w piaskownicy "piesa" wchodzi w tryb stróżująco-obronny nie odstępuje małej nawet na chwilę.
21 lat w przypadku psa to naprawdę sporo. Robi wrażenie. Naszemu planowaliśmy urządzić osiemnastkę, ale zachorował poważnie klika miesięcy wcześniej i z planów nic nie wyszło.
Dziś właśnie czytałam o takich piesach długo żyjących. Mirella musiała o niego bardzo dbać. Brawo.
Odejście psiaka zawsze jest trudne dla właściciela ale musimy się z tym godzić, cóż, mamy inne wyjście?
Ewo prześledziłam dziś cały Twój wątek. Na początku pokazałaś śliczne konary, a później gdzieś one przepadły, a mogły być fajnym akcentem na żwirowej rabacie . Może gdzieś są tylko ich nie pokazujesz . Podpórki pod piwonie bardzo pomysłowe, będą dla mnie inspiracją i machnę sobie coś podobnego na wiosnę Karmnik świetny, baaardzo oryginalny, takiego nigdzie nie kupisz jest jedyny w swoim rodzaju.
Reszta na pw.
Cały.. jak Ci się chciało. Konary nadal są w ogrodzie, bardzo lubię takie jak ja je nazywam cudaki. Podpórki pod piwonię zdają świetnie egzamin (taniocha)i wyglądają naturalnie, cieszę się że mogą być dla Ciebie inspiracją. Karmnik powstał ze świecznika który nigdzie nie pasował, szkoda tylko że rzadko odwiedzają go ptaszki, Może boją się sowy
To naprawdę piękny wiek jak na psa.
Border Collie to też dość "ruchliwa"(aktywna) rasa, która potrzebuje stale zajęcia. Ze wszystkich psów pracujących to chyba najbardziej inteligentna rasa.
Moja sunia ma 9 lat i nawet nie chcę myśleć że kiedyś nadejdzie ten dzień że jej zabraknie.