Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Mirella 22:22, 13 paź 2014

Choja........woskowa piękność, uwielbiam te kwiaty

Wnusia ...śliczny kwiatuszek , a "piesa" milutkai dobrze wychowana.

Nallar 22:51, 13 paź 2014

Mirella napisał(a)
Choja........woskowa piękność, uwielbiam te kwiaty

Wnusia ...śliczny kwiatuszek , a "piesa" milutkai dobrze wychowana.

Hoja zakwitła pierwszy raz i ma tylko jednego kwiatuszka, faktycznie jest cudny.
Kiedy odwiedza nas Kwiatuszek siedzący w piaskownicy "piesa" wchodzi w tryb stróżująco-obronny nie odstępuje małej nawet na chwilę.
Mirella 22:56, 13 paź 2014

Nallar napisał(a)

Hoja zakwitła pierwszy raz i ma tylko jednego kwiatuszka, faktycznie jest cudny.
Kiedy odwiedza nas Kwiatuszek siedzący w piaskownicy "piesa" wchodzi w tryb stróżująco-obronny nie odstępuje małej nawet na chwilę.

Kiedy moja Córcia była maleńka, piesio mój ukochany wchodził pod wózek i pilnował , to był piękny widokjuż odszedł miał 21 lat.
Nallar 23:23, 13 paź 2014

Mirella napisał(a)

Kiedy moja Córcia była maleńka, piesio mój ukochany wchodził pod wózek i pilnował , to był piękny widokjuż odszedł miał 21 lat.

Ile miał lat?
Napia 16:39, 14 paź 2014

21 lat w przypadku psa to naprawdę sporo. Robi wrażenie. Naszemu planowaliśmy urządzić osiemnastkę, ale zachorował poważnie klika miesięcy wcześniej i z planów nic nie wyszło.
Nallar 17:37, 14 paź 2014

Napia napisał(a)
21 lat w przypadku psa to naprawdę sporo. Robi wrażenie. Naszemu planowaliśmy urządzić osiemnastkę, ale zachorował poważnie klika miesięcy wcześniej i z planów nic nie wyszło.

Dziś właśnie czytałam o takich piesach długo żyjących. Mirella musiała o niego bardzo dbać. Brawo.
Odejście psiaka zawsze jest trudne dla właściciela ale musimy się z tym godzić, cóż, mamy inne wyjście?
Mirella 18:47, 14 paź 2014

Nallar napisał(a)

Ile miał lat?

Tak 21, Border Collie, mądre psisko,
Już nie ma go z nami 10 lat, ale jest w sercach bo to był wspaniały przyjaciel.
Dorota123 21:23, 14 paź 2014

Ewo prześledziłam dziś cały Twój wątek. Na początku pokazałaś śliczne konary, a później gdzieś one przepadły, a mogły być fajnym akcentem na żwirowej rabacie . Może gdzieś są tylko ich nie pokazujesz . Podpórki pod piwonie bardzo pomysłowe, będą dla mnie inspiracją i machnę sobie coś podobnego na wiosnę Karmnik świetny, baaardzo oryginalny, takiego nigdzie nie kupisz jest jedyny w swoim rodzaju.
Reszta na pw.
Nallar 21:44, 14 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Ewo prześledziłam dziś cały Twój wątek. Na początku pokazałaś śliczne konary, a później gdzieś one przepadły, a mogły być fajnym akcentem na żwirowej rabacie . Może gdzieś są tylko ich nie pokazujesz . Podpórki pod piwonie bardzo pomysłowe, będą dla mnie inspiracją i machnę sobie coś podobnego na wiosnę Karmnik świetny, baaardzo oryginalny, takiego nigdzie nie kupisz jest jedyny w swoim rodzaju.
Reszta na pw.

Cały.. jak Ci się chciało. Konary nadal są w ogrodzie, bardzo lubię takie jak ja je nazywam cudaki. Podpórki pod piwonię zdają świetnie egzamin (taniocha)i wyglądają naturalnie, cieszę się że mogą być dla Ciebie inspiracją. Karmnik powstał ze świecznika który nigdzie nie pasował, szkoda tylko że rzadko odwiedzają go ptaszki, Może boją się sowy
Nallar 23:59, 14 paź 2014

Mirella napisał(a)

Tak 21, Border Collie, mądre psisko,
Już nie ma go z nami 10 lat, ale jest w sercach bo to był wspaniały przyjaciel.

To naprawdę piękny wiek jak na psa.
Border Collie to też dość "ruchliwa"(aktywna) rasa, która potrzebuje stale zajęcia. Ze wszystkich psów pracujących to chyba najbardziej inteligentna rasa.
Moja sunia ma 9 lat i nawet nie chcę myśleć że kiedyś nadejdzie ten dzień że jej zabraknie.