Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Mirella 22:39, 11 sie 2015

Ewunia poszłabym tropem Ewci,lawenda i róża to klasyka , takie zestawienie jest urocze , i nigdy się nie znudzi, róża nie potrzebuje fajerweków .

Zakupy śliczne , też mam chorobę zwaną Jeżówka ,
Karol99 22:40, 11 sie 2015

Nallar napisał(a)

Świetne zakupy.
Nallar 23:00, 11 sie 2015

Luki napisał(a)
Wybacz Ewo, że nie dotarłem, ale prąd włączyli mi dwie godziny temu po wczorajszej burzy, ale za to przychodzę ogromnie podziękować za deszcz Tak podlało, że hej jeszcze dzisiaj podlewać nie muszę.
Widać wypad udany i zapewne częściej będziesz teraz bywać. Muszę się koniecznie wybrać jak lilie kwitną bo po nazwach nie mogłem rozszyfrować

Deszczu Ci mogę jeszcze podesłać bo u mnie znowu leje
Szkoda tylko że wcześniej podlałam cały ogródek.
Właściciele szkółki przesympatyczni, psiak uroczy a o roślinkach nie wiem co mam napisać, jak zobaczyłam te poletka jeżówek to mnie przytkało. Z pewnością tam wrócę.
Nallar 23:05, 11 sie 2015

Ewik napisał(a)
Widzę , że zakupy udane Przetacznik, jeżowki, liatra jak najbardziej na różankę, Widzę, że Aga ma inny bodziszek niż ja, mojemu sie liście przypalały na południowej stronie.

Myślałam jeszcze o szałwii ale nie było. W szkółce był dziś bodziszek ale taki do cienia więc nie kupiłam.
Nallar 23:10, 11 sie 2015

Flower1 napisał(a)
Ale zakupy ,uwielbiam szkolki tez mi sie wszystko klei do rak ,ostatnio odwiedzilam zaprzyjazniona i wyszlam z dwoma liliami i rozchodnikami pod pachami ...nie moglam sie napatrzec na jezowki chyba wroce i znowu poszaleje ciekawa jestem jak rozmiescisz te cuda w swoim krolestwie

Większość z nas ma takie klejące rączki. Ale jak nie przygarnąć jak te roślinki się o to proszą.
Rozstawiać roślinki zacznę jak już wszystkie kupię, co by ich nie przesadzać kilka razy. Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie.
Nallar 23:20, 11 sie 2015

Napia napisał(a)
Ewa, u siebie podałam rozwiązanie zagadki
Tak pomyślałam, mam jeszcze bodziszka wspaniałego, ale on kwitnie tylko raz. Ma za to piękny kolor i duże kwiaty. Gdybyś chciała, to gdy miną upały mogę podesłać

Świetne zakupy Ja też się nie mogę nigdy opanować

Byłam, widziałam, trudniejszej już nie mogłaś dać?
Chcesz mi wysłać bodziszka ? A Ty napisałaś co chcesz z mojego ogródka? Czekam do tej pory.
Nallar 23:29, 11 sie 2015

Ewuś, Mirello, lawendę mam u siebie, muszę ją tylko podzielić. W szkółce był tylko taki kolor jak już mam.
Nallar 23:40, 11 sie 2015

Katkak napisał(a)
Ewcia zakupy cudne . Fajnie, że możesz sobie tam podjechać. Mnie muszą zakupy internetowe do szczęścia wystarczyć .

O tak Kasieńko, to był udany wypad, ile tam jest moich chciejstw....Wrócę tam z całą pewnością. Osobiście nie lubię robić zakupów przez internet, ja z tych, co to pomacać lubią.
Iwk4 01:03, 12 sie 2015

Nie wiedziałam, że lilie teraz w doniczkach można kupić. Jeden plus: jak się kupuje białą, to jest biała, a nie łososiowa
Piękne zakupy. Ja bym jeszcze dała jakieś zwiewne trawki. Może być nawet stipa, jak masz
Katkak 07:27, 12 sie 2015

Nallar napisał(a)

O tak Kasieńko, to był udany wypad, ile tam jest moich chciejstw....Wrócę tam z całą pewnością. Osobiście nie lubię robić zakupów przez internet, ja z tych, co to pomacać lubią.

Ewcia, ja też z tych "na macanego", ale do bylinowego jednak kawałek mam, więc sama rozumiesz .