Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

kosolka 22:05, 29 paź 2015

O! Tez masz te niebieskie czosneczki, które i ja mam, i które tak zdziwiły moich zaglądających. Fajne są
Ładnie się uporałas ze wszystkim. Podziwiam!
Buziaki! Za wszystko
Nallar 22:23, 29 paź 2015

Katkak napisał(a)
No Kochana, aleś się uwinęła. Prawdę mówiąc nie spodziewałam się, że aż tak się sprężysz. Tyś to jest hart na robotę jednak . No, ale nikogo oprócz Ciebie nie znam kto wielki połać ziemi sekatorem karczował i... wykarczował . Buziak Ewuniu moja kofana .

Uwinęłam się szybciej niż myślałam, ale taka już jestem że jak się uprę to nic ani nikt nie jest w stanie mnie oderwać od realizacji planów. Szkoda tylko że to działa tylko w przypadku planów związanych z ogródkiem.
Przyznam że gdyby nie pomoc eMusia w ogródku spędziłabym kilka godzin więcej.
Nallar 22:27, 29 paź 2015

kosolka napisał(a)
O! Tez masz te niebieskie czosneczki, które i ja mam, i które tak zdziwiły moich zaglądających. Fajne są
Ładnie się uporałas ze wszystkim. Podziwiam!
Buziaki! Za wszystko

Bardzo mi się te czosnki podobają, szkoda że nie było więcej ale nic dziwnego skoro paczuszka kosztowała 2PLN.
Buziaki i dla Ciebie wysyłam.
kosolka 22:33, 29 paź 2015

Fajnie ze pomaga. Wczoraj wystosowałam prośbę do mojego- zapomniałam o zadołowaniu dwóch donic, a że łokieć mój prawy wysiada po sezonie, poprosiłam go żeby je wkopal. No i cóż.. Po pół godzinie poszłam i sama to zrobiłam (3 minuty), a wieczorem zapytałam czy pamięta że go o coś prosiłam. Przypomniał sobie.. i zapytał czemu mu nie przypomniałam :-/ Wolę jednak sama szybko zrobić, mimo wszystko, niż ciągle przypominać. Wkurza to trochę, ale cóz. Dobrze ze inne rzeczy czasem robi.
Nallar 22:55, 29 paź 2015

kosolka napisał(a)
Fajnie ze pomaga. Wczoraj wystosowałam prośbę do mojego- zapomniałam o zadołowaniu dwóch donic, a że łokieć mój prawy wysiada po sezonie, poprosiłam go żeby je wkopal. No i cóż.. Po pół godzinie poszłam i sama to zrobiłam (3 minuty), a wieczorem zapytałam czy pamięta że go o coś prosiłam. Przypomniał sobie.. i zapytał czemu mu nie przypomniałam :-/ Wolę jednak sama szybko zrobić, mimo wszystko, niż ciągle przypominać. Wkurza to trochę, ale cóz. Dobrze ze inne rzeczy czasem robi.

O kochana, nie jesteś w tym osamotniona Ja też zwykle robię wszystko sama, bo nie lubię prosić o pomoc a do tego mam alergię na słowo "zaraz"
Nie powiem bo ilekroć idę do ogródka to eMuś przychodzi i pyta czy potrzebuję pomocy (rzadko potrzebuję)zdecydowanie wolę pracować "solo"

Kurcze przypomniałaś mi że muszę zadołować donicę z cebulami. Dzięki.
Rumianka 08:53, 30 paź 2015

Nallar napisał(a)

O kochana, nie jesteś w tym osamotniona Ja też zwykle robię wszystko sama, bo nie lubię prosić o pomoc a do tego mam alergię na słowo "zaraz"
Nie powiem bo ilekroć idę do ogródka to eMuś przychodzi i pyta czy potrzebuję pomocy (rzadko potrzebuję)zdecydowanie wolę pracować "solo"

Mój eMuś ma takie powiedzenie:" nie martw się, weźmiemy się i zrobisz..." ha, ha
AgataBC 09:01, 30 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Mój eMuś ma takie powiedzenie:" nie martw się, weźmiemy się i zrobisz..." ha, ha

Hehahhahehehaha dobre..
AgataBC 09:12, 30 paź 2015

kosolka napisał(a)

Przypomnij Ola jak kwitły te czosnki u Ciebie też je posadziłam tej jesieni.
Katkak 09:43, 30 paź 2015

kosolka napisał(a)

Ola łączę się z Tobą w bólu
Dorota123 14:12, 30 paź 2015

Miałam nadzieję, że pozbyłam się nornic, ale Ty ściągnęłaś mnie na ziemię.
Myślisz, że im się przyjadło, że trzeba zmienić menu?