Może to głupie pytanie ale zaryzykuję: Jak nie mogę znaleźć serwetki ze wzorem,który by mi się podobał to czy można w jakiś sposób wydrukować wzór na kartce i go przenieść na wybrany przedmiot? czy to niemożliwe?
No to pięknie, nie mogę znaleźć kartonu z bibelotami Pewna byłam że wynosiłam go do garażu i po tym jak przekopałam wszystko, niczego już nie jestem pewna.
Moje jajka, kurki, wianuszki....gdzie jesteście.
Najgorsze jest to że tam miałam też koszyczek
Muszę chyba sięgnąć po Ginkgo biloba bo jak tak dalej pójdzie to kiedyś wyjdę z domu i nie wrócę bo do niego nie trafię.
Zadałaś bardzo mądre pytanie kochana. Kiedyś też się nad tym zastanawiałam i wymyśliłam.
Teraz się skup, bo tłumaczyć to ja nie umiem.
Każda serwetka składa się z trzech warstw, jedna z wzorem a dwie czyste.
Po oddzieleniu tej ze wzorem (który Ci nie pasuje) zostają dwie które przykładasz do kartki A4 (takiej do drukarki) Przyklejasz taśmą klejąca górny i dolny brzeg i na tym drukujesz.
Się napisałam, naprodukowałam a zupełnie prościej jest na tą kartkę przykleić białą serwetkę, wybrać wzór i wydrukować go na serwetce przyklejonej do kartki.
Niech Ci nie przyjdzie do głowy drukować na samej serwetce, ona musi być przymocowana do kartki.
I.....rozumiesz? jeśli nie to pytaj o detale.
Ewo, tak dawno tu nie byłam że aż boje się pomyśleć ile mnie ominęło, ale Twoje własnoręcznie wykonane cudeńka obejrzałam. Śliczne - to mało powiedziane. A, cieszę się że przylaszczka się postarała. Twoja jasnota też ma się dobrze i będę ją przesadzać na docelowe miejsce. Buziak