Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

malgorzata_s... 18:38, 28 maj 2014

Asiu pozdrawiam serdecznie U mnie burza za burzą Wychodzę do ogrodu i muszę uciekać bo zaczyna padać Chwasty rosną na potęgę.
asiach 19:22, 28 maj 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Asiu ja nie wiem dlaczego dopiero teraz do Ciebie trafiłam....piękny ogród widać masę pracy i Twoje wielkie zaangażowanie.....Pięknie.
Pozdrawiam cieplutko bo u mnie dzisiaj szaro buro i ponuro.....

Dzieli nas niewielka odległość a jak będziesz w Gorzowie daj znać i wpadnij - zapraszam na kawę i poznamy się w realu. Zrobię sobie wolne w pracy jakiś tydzień, gdzie tam tydzień, miesiąc - zapuszczę się do ogrodu i zrobię błysk (ha ha ha) i będę czekać na miłych gości
Pozdrawiam
Mirella 22:14, 28 maj 2014

asiach napisał(a)

Mirella, masz co pokazać, uczulasz nas na piękno, pokazujesz inny świat, masz tylko teraz trudne chwile - jest mi z tego powodu równiez przykro - trzymaj się tylko nie rezygnuj - głowa do góry
Pozdrawiam

Asia, chcę Ci bardzo podziękować, tyle miłych słów napisałaś pod moim adresem , dla mnie to naprawdę wiele znaczy, miałam chwilę zwątpienia.......już myślę będzie ok. Jeszcze raz dziękuję
asiach 22:29, 28 maj 2014

Mirella napisał(a)

Asia, chcę Ci bardzo podziękować, tyle miłych słów napisałaś pod moim adresem , dla mnie to naprawdę wiele znaczy, miałam chwilę zwątpienia.......już myślę będzie ok. Jeszcze raz dziękuję

Od czego są przyjaciele wirtualni
MIłej nocy - wypoczywaj
Mirella 22:39, 28 maj 2014

asiach napisał(a)

Od czego są przyjaciele wirtualni
MIłej nocy - wypoczywaj

Asia tak właśnie pomyślałam.
asiach 00:42, 29 maj 2014

Na dobranoc i na dzień dobry dla odwiedzających mój ogród - panorama "Ogród japoński" Wrocław

Życzę miłego dnia
Mathildis 01:12, 29 maj 2014

Asiu, ponieważ już późno powiem krótko, ale szczerze - zdjęcia Twojego ogrodu zachwyciły mnie bardziej niż japońskiego...
iwonaal 07:53, 29 maj 2014

Mathildis napisał(a)
Asiu, ponieważ już późno powiem krótko, ale szczerze - zdjęcia Twojego ogrodu zachwyciły mnie bardziej niż japońskiego...

Mam to samo zdanie.
asiach 08:24, 29 maj 2014

Mathildis napisał(a)

No nie wiem ciężko te ogrody porówać staw, kaczki, karpie, przeogromne ilości różaneczników, azali, budowle .... Mój cichy i wiejski

Pozdrawiam
asiach 08:24, 29 maj 2014

iwonaal napisał(a)

Mam to samo zdanie.

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies