Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Mirella 22:47, 27 maj 2014

asiach napisał(a)

Jaruś tylko się śmieje, że kiedyś miałam aparat a w nim film max 36 klatek i finito - musiało starczyć na cały pobyt. A teraz pstrykam. Pójdę na mały spacerek po spacerniaku i 50 tak od ręki.
Ale mnie naie zanudzasz = pokazuj co ci w dusz gra

Asia tak myślę że nie bardzo ludzie chcą to oglądać, raczej skończę z forum bo to niema sensu.gdybym miała duży ogród to co innego, różnorodność roślin, a tak? to co pokazuję nie jest ciekawe, niemniej jednak bardzo się cieszę że poznałam tu fajnych ludzi.
asiach 22:51, 27 maj 2014

Kilka widoczków

Nowa rabata przebudowana widziana z kilku metrów

Ta sama rabata z innej perspektywy

Są tam hortensje, bukszanowa obwódka, bukszpanowe kulki, trawy, jałowiec, kilka wrzosów i wrzośców + kilka drzew Jest tego dużo ale i rabata długa

Jag_58 22:55, 27 maj 2014

Asiu to sie uraczyłam widoczkami i mogę iść spać pięknie dobrej nocki
Kasiek 22:56, 27 maj 2014

Mirella napisał(a)

Asia tak myślę że nie bardzo ludzie chcą to oglądać, raczej skończę z forum bo to niema sensu.gdybym miała duży ogród to co innego, różnorodność roślin, a tak? to co pokazuję nie jest ciekawe, niemniej jednak bardzo się cieszę że poznałam tu fajnych ludzi.

Zaraz Ci wybije te pomysly z glowy Mirelka oj grabisz sobie , grabisz Zaraz Cie gwozdzikiem i palikiem przybije do plotu ,, cobys´´ tylko zostala
Kasiek 23:06, 27 maj 2014

Asiu, niesamowita jest ta zielona skarpa....
asiach 23:07, 27 maj 2014

Mirella napisał(a)

Ty chyba żartujesz!!!!!! Szok !
Mirella to nie jest tylko forum dla ludzi z hektarami! Tylko dla takich jak my. Zwykłych ludzi takich jak ja i dla ARTYSÓW takich jak TY. Gdyby nie Twoje zdjęcia ukazujące co ci w duszy gra wielu ludzi nie zwróciłoby uwagi na to jak może pięknie wyglądać roślina z kropelkami rosy
To ja też powinnam się zastanowić co ja tu robię - bez hektarów, bez masy roślin cebulowych, nie udzielająca się na forum, nie spotkająca się z innymi, nie wymieniająca się roślinami ... I tak można by było wymieniać bez liku - nocy by zabrakło a rano trzeba iść do pracy i dać z siebie wszystko
Pozdrawiam ciepło i myślę, że to nie jest prawda z wycofaniem się ?
Dla Ciebie i innych odwiedzających na dobranoc
Zrobiłam teraz w domku bo w ogrodzie u mnie w przeciwieństwie do Twojego jeszcze nie kwitną
AgnieszkaW 23:24, 27 maj 2014

Asiu, jak codzień odwiedzam Twój ogród...bo lubię
barbara_kraj... 01:45, 28 maj 2014

asiach napisał(a)
Kilka widoczków

Jeden wybrałam, ale różnorodność odcieni zieleni dotyczy wszystkich. Natura najlepszym malarzem jest

Wraz z Tobą, Asiu, zrobiłam sobie spacerek po japońskim ogrodzie. Nie dopisała zbytnio pogoda, ale za to mniej ludzi w ogrodzie było i bardziej swobodnie można było robić zdjęcia
reni 08:05, 28 maj 2014

Asiu ale dałaś porcję zdjęć...raj dla oczu...dzięki za rady w sprawie rabaty..pozdrawiam
Gocha 09:53, 28 maj 2014

Asiu piękne są te kolory wiosenne w ogrodzie. Perukowiec będzie pięknie wyglądał jak zakwitnie. Czekam już na kwitnące hortensje. Cały czas nie mogę się nadziwić , że masz ogród mniejszy od mojego a wyglada dużo dużo większy. Po prostu magia i super właścicielka. Buziaki. Co ja tu u Ciebie czytam, że Mirelka chce nas porzucić ? Nie można na to pozwolić. A kto będzie ze Zyszkiem o górach pogaduchy urządzał. Może przemów jakoś do Niej. Właściwie to ja też nie bardzo mam co pokazywać z mojego ogrodu a i czasu i siły nie bardzo mam , żeby się udzielać na forum. Ale ja nie mam zamiaru stąd się nigdzie wynosić. Dobrze mi tu. Nawet jak nie piszę to zawsze czytam i trzymam za wszystkich kciuki,żeby każdy ogród sprawiał wiele radości jego właścicielowi. O kurcze ale się rozpisałam. Już zmykam . Pa