Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 12:58, 28 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Asiu, niesamowita jest ta zielona skarpa....

Kasiu a to tylko 3 jałowce piętrzące się
Nie każdy je lubi - a ja bardzo
Pozdrawiam ciepło
asiach 13:02, 28 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Asiu, jak codzień odwiedzam Twój ogród...bo lubię

Dziękuję i zapraszam
Pozdrawiam
MagdalenaK8 13:06, 28 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
Poczytałam, pooglądałam! Z sąsiadami palącymi śmieci nieciekawa sprawa! Ja takich przygód nie mam, ale za to raz na jakiś czas aromat gnojówki z pola
Pozdrówka zostawiam

Co ja tu czytam Asiu....miałam niedawno ten sam problem. Doszło do tego że toksynami z tych ognisk zatruł się mój pies. Na początku grzecznie prosiłam o zgaszenie plastikowych ognisk. Potem wezwałam policję... gaszą bardzo szybko. Może nie jestem teraz lubiana, ale mam to w nosie. Ja po prostu mówię i robię to o czym inni tylko pomyślą. Raz nie pomogło, to wezwałam drugi raz. Problem się skończył.
Nie po to wyprowadziłam się pod las, uprawiam warzywnik, wieszam pranie, wietrzę pościel, żeby mnie zatruwano i zasmradzano. Swoja drogą dziwię się że jest społeczne przyzwolenie na takie zachowanie, że inni może lubią woń palonych śmieci. Niech nie pytają nas dlaczego np. 5 letnia Zosia ma nowotwór.
Takimi tragediami płacimy za cywilizację i własną głupotę.
Pozdrawiam
asiach 13:07, 28 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu to sie dzisiaj napracowałaś ,ale najważniejsze ,ze zrobione hortki w tym roku dadzą czadu ta zima była dla nich łaskawa to się odwdzięczą kwiatkami

Już się cieszę - tylu kwitnących jeszcze nie widziałam
Pozdrawiam serdecznie
MagdalenaK8 13:09, 28 maj 2014

Asiu...ale numer przecież my od siebie 30 km. Ja z okolic Strzelec Krajeńskich.....
asiach 13:09, 28 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Ogrod prześliczny taki dojrzały

Kondzio dziękuję, czyli ogród idzie ze mną ramie w ramie

Pozdrawiam i zapraszam
asiach 13:10, 28 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Wiedzialam w ktorym momencie przybiec Pokazuj prosze,...

Staram się pokazywać dużo tylko nie chciałabym zamęczyć
asiach 13:12, 28 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Bardzo lubie spacery po twoim ogrodzie, dobrze że robisz dużo zdjęć bo dzięki temu mamy co podziwiać

Miło
Tylko czy ich nie jest właśnie za dużo?
Pozdrawiam
Jag_58 13:54, 28 maj 2014

Asiu co ta Mirelka wymyśliła ,???? trzeba ja przekonać ,że to miejsce dla wszystkich którzy kochają przyrodę ,naturę ale przed wszystkim dla tych co lubią sobie pogadać i cieszyć się obecnością drugiej osoby choćby wirtualnie ,bo przecież w większości tylko tak się znamy ,pozdrawiam
asiach 14:04, 28 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu co ta Mirelka wymyśliła ,???? trzeba ja przekonać ,że to miejsce dla wszystkich którzy kochają przyrodę ,naturę ale przed wszystkim dla tych co lubią sobie pogadać i cieszyć się obecnością drugiej osoby choćby wirtualnie ,bo przecież w większości tylko tak się znamy ,pozdrawiam

Już napisałam jej trzy posty może mało? Może trzeba dać jej czas jak wyjaśni się sprawa z Tygrysem? Sama nie wiem?
Jeszcze spróbuję. Tylko tu trzeba chyba delikatnie!
Brakowałoby mi tych kropelek rosy , gór, róż, storczyków, nieba nad Krakowem - naszą dawną stolicą i tych wspólnych cech, które nas łączyły
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies