Oj, współczuję sąsiedztwa, kiedy tacy ludzie coś zrozumieją czy to w ogóle jest możliwe ?raczej nie.
Mój sąsiad (oddalony ) zwozi jakieś stare meble, skrzynie po owocach itp.przygotował się już do sezonu grzewczego
Asiu zdjęcia cud ,malina faktycznie można poczuć sie jak w dżungli a drugie jak z nie z tego świata normalnie oprawić w ramki i na ścianę pięknie ,ale sąsiada nie zazdroszczę ,szkoda ze tacy ludzie nie zdaja sobie sprawy ,że trują siebie i innych ,a o środowisku już nie wspomnę przykre to jest bardzo ,ale cóż musi minąć jeszcze kilka pokoleń ,zeby ludzkość nabrała rozumu pozdrawiam serdecznie
Asiu takie widoki to spełnienie marzeń o ogrodzie. Prostota i elegancja, tajemniczość i przestronność. Te cudne żwirowe ścieżki, zakamarki.
Jak widać nie potrzeba 'niezwykłych' roślin. Niektórzy mają mnóstwo różnych, nowych odmian, wynalazków ale tak całościowo to mają tylko skupisko roślin. Ty Asiu wyczarowałaś ogród, i to przed duże O
Powtórze więc tylko za Reni- Asiu zwykły, a zarazem niezwykły ogród
Tu akurat się z tobą nie zgodzę. Ciesz się, że biega za płotem, a niestety wiem co mówię.
Asiu czy mogę skopiować to pierwsze zdjęcie do mojego wątku o projektowaniu? Oczywiście z adnotacją, że pochodzi z twojego ogrodu.