Asiu to zdjęcie jest niesamowite i niepowtarzalne jak dobrze ,ze udało Ci się je zrobić i wstawiłaś je na forum widok niezapomniany dziekuję w imieniu K ,on tez ciocię buziakami obsypuje lecę spać ,mam nadzieję ,ze jutro nadrobię zaległość na pv.buzaki i miłej nocki u nas prawie nie padało sucho i podlewamy
Sąsiadów eksmitować na księżyc
Jagódka, ja czasami mam farta (nie zawsze mam przy sobie aparat
Ale tym razem się udało - po burzy wyszłam w poszukiwaniu tęczy
Żal księżyca - tak ładnie świeci
Miłego dnia i dziękuję za buziaczki od malucha
Asiu twój ogród o każdej porze roku wygląda wspaniale.
Takie porównania jak pokazujesz, "wycieczki w przeszłość", są świetne. Pokazują, że jest na co czekać.
Ja też mam takich 'miłych' sąsiadów, którzy potrafili ściągać folię z pola położonego 2km dalej i palić mi pod oknem. (miedza idzie ok 3m od mojego okna). Tysiące rozmów w stylu- 'ja grzecznie proszę', nic nie pomogło. Dopiero jak poszłam i przy świadkach uprzedziłam go że następnym razem to go pod... na policję to był efekt. Niestety do niektórych przemawia tylko kasa. Wiem, że nie ma co wszczynać bezsensownych sporów sąsiedzkich, ale wszystko ma swoje granice. Tu nie chodzi nawet o stracone drzewa- choć to koszt i lata pielęgnacji. Tu chodzi o WASZE zdrowie.
U mnie nie tylko o palenie śmieci chodziło. Dłuuuugo by opisywać. Ale w końcu powiedziałam dość. Skończyło się nawet na interwencji gminy. I powiem, że po pokazaniu twardej granicy stosunki sąsiedzkie znacznie się poprawiły.
Ja również przyłączam się do gratulacji. Jak dobrze dodałam dwa do dwóch to syn miał dzisiaj obronę.