Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 00:54, 09 maj 2014

Dzisiaj przeżyłam dość śmieszną historię . Dowiedziałam sie, że jutro przyjedzie syn. Skoczyłam do ogródka po rabarbar i co - zrobię szybko ciasto, tylko jakie? Najszybcie biszkopt. By upewnić się czy to dobry pomysł - siadam przed kompem i w google wpisuję biszkopt z rabarbarem. A tam wyskakuje strona Ogrodowisko wątek Barbara z Częstochowy. Myślę czy ze mną jest wszystko ok czy ja wpisałam Ogrodowisko czy biszkopt. Jeszcze raz spoglądam , lekko przesuwam stronę w górę i w dół i patrzę a tam właśnie Basia podaje przepis na biszkopt
Doszłam do niosku, ze jak mam jakiś problem - dylemat i tu nie ma znaczenia jaki wpadam na ogrodowisko i po problemie. Tu wszystko można załatwić. Wszystkie drogi prowadzą na OGRODOWISKO Wszędzie dobrze ale na O. najlepiej
Oto mój biszkopt po wyjęciu z piekarnika

Jeszcze zrobiłąm bitą śmietanę i teraz leży w lodówce Smacznego!
Gardener27 00:54, 09 maj 2014

asiach napisał(a)

Takich domków to ja jeszcze nie widziałem Gratuluję pomysłowości Gdybym był owadem sam bym się wprowadził

Pozdrawiam !
asiach 00:57, 09 maj 2014

Gardener27 napisał(a)

Takich domków to ja jeszcze nie widziałem Gratuluję pomysłowości Gdybym był owadem sam bym się wprowadził

Pozdrawiam !

To było dobre
\Cieszę się, ze Ci się podobają bo przyłożyłam sie do pracy i starała się zrobić jak najlepiej potrafię
Dziękuję i pozdrawiam
Anita1978 07:03, 09 maj 2014

Hej!
Zaglądam i podziwiam domki owadzie! Co ja mowię-'to hotele *****
A na biszkopt może i ja sie skuszę? Trzeba upiec, nie ma co!
Maria667 12:54, 09 maj 2014

Super widoczki!
Te żwirowe ścieżki są świetne. A jaki trawnik....
Pozdrawiam, Joasiu!

A ciasto smakowało?
iwonaal 13:01, 09 maj 2014

Asiu, można patrzeć i patrzeć.
Ivvvona 13:07, 09 maj 2014

Domki na tej ścianie wyglądają rewelacyjnie Na pewno będzie dużo chętnych do zamieszkania. Muszę zacząć się rozglądać za materiałem tylko skąd wziąć na to wszystko czas? Twój ogród jak zwykle zachwyca Pozdrawiam
Gocha 13:16, 09 maj 2014

Asiu a możesz mi podesłać ten przepis ? Mnie nie pokazuje się strona z ogrodowiska z takim ciastem. A właśnie zastanawiam się co mam zrobić z rabarbarem bo mam wielgachny i przecudnyi taki malinowy. Zanoszę koleżankom w pracy ale wypadałoby samej zrobić coś z niego .
Jag_58 13:25, 09 maj 2014

asiach napisał(a)
Dzisiaj przeżyłam dość śmieszną historię . Dowiedziałam sie, że jutro przyjedzie syn. Skoczyłam do ogródka po rabarbar i co - zrobię szybko ciasto, tylko jakie? Najszybcie biszkopt. By upewnić się czy to dobry pomysł - siadam przed kompem i w google wpisuję biszkopt z rabarbarem. A tam wyskakuje strona Ogrodowisko wątek Barbara z Częstochowy. Myślę czy ze mną jest wszystko ok czy ja wpisałam Ogrodowisko czy biszkopt. Jeszcze raz spoglądam , lekko przesuwam stronę w górę i w dół i patrzę a tam właśnie Basia podaje przepis na biszkopt
Doszłam do niosku, ze jak mam jakiś problem - dylemat i tu nie ma znaczenia jaki wpadam na ogrodowisko i po problemie. Tu wszystko można załatwić. Wszystkie drogi prowadzą na OGRODOWISKO Wszędzie dobrze ale na O. najlepiej
Oto mój biszkopt po wyjęciu z piekarnika

Jeszcze zrobiłąm bitą śmietanę i teraz leży w lodówce Smacznego!

Ładna historia Asiu czyli co ,kiedyś wszystkie drogi prowadziły do Rzymu a dzisiaj do Ogrodowiska ,super A biszkopt z rabarbarem piękny ,już czuję jego zapach i smak ,smacznego
Mirella 15:03, 09 maj 2014

Deweloper się postarał, klucze już rozdane, nawet ciasto na przywitanie jest. super to wygląda i bardzo smacznie