Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 17:26, 09 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
Hej!
Zaglądam i podziwiam domki owadzie! Co ja mowię-'to hotele *****
A na biszkopt może i ja sie skuszę? Trzeba upiec, nie ma co!

Dziękuję!
Chyba najlepszy sposób aby wykorzystać rabarbar
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
asiach 17:29, 09 maj 2014

Maria667 napisał(a)
Super widoczki!
Te żwirowe ścieżki są świetne. A jaki trawnik....
Pozdrawiam, Joasiu!

A ciasto smakowało?

Ścieżki z daleka ok z bliska prawie ścieżka leśna ale oto chodzi - stary ogród i stara ścieżka
A ciasto to dla syna - zjadł i powiedział, że bardzo dobre Ale co matce mógł powiedzieć innego.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
asiach 17:30, 09 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu, można patrzeć i patrzeć.

Cieszę się i dlatego zapraszam życząc miłego weekendu
malgorzata_s... 17:31, 09 maj 2014

Asiu cudowne te domki zrobiłaś Oglądając twój ogród wiedziałam że jak coś robisz to perfekcyjnie
Cudny widoczek z okna Wiesz ja często jak szukam opisu roślinki lub nazwy to wyskakuje link do Ogrodowiska ale na link do ciasta jeszcze nie trafiłam Chociaż na dekoracje już tak
Buziaki zostawiam i również miłego weekendu
asiach 17:34, 09 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Domki na tej ścianie wyglądają rewelacyjnie Na pewno będzie dużo chętnych do zamieszkania. Muszę zacząć się rozglądać za materiałem tylko skąd wziąć na to wszystko czas? Twój ogród jak zwykle zachwyca Pozdrawiam

Widok z okna dużo lepszy a z tym czasem u mnie też nie najlepiej i dlatego to tak długo trwało
Dziękuję za wszystko i życzę miłego i ciepłego weekendu.
asiach 17:39, 09 maj 2014

Gocha napisał(a)
Asiu a możesz mi podesłać ten przepis ? Mnie nie pokazuje się strona z ogrodowiska z takim ciastem. A właśnie zastanawiam się co mam zrobić z rabarbarem bo mam wielgachny i przecudnyi taki malinowy. Zanoszę koleżankom w pracy ale wypadałoby samej zrobić coś z niego .

Bardzo proszę , ale historia niesamowita
https://www.ogrodowisko.pl/watek/676-biszkopt-z-rabarbarem

Smacznego
asiach 17:41, 09 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Ładna historia Asiu czyli co ,kiedyś wszystkie drogi prowadziły do Rzymu a dzisiaj do Ogrodowiska ,super A biszkopt z rabarbarem piękny ,już czuję jego zapach i smak ,smacznego

Masz rację
życzę miłego weekendu
asiach 17:44, 09 maj 2014

Mirella napisał(a)
Deweloper się postarał, klucze już rozdane, nawet ciasto na przywitanie jest. super to wygląda i bardzo smacznie [/quote
Mirella, tylko dywan pozostało rozłożyć - tylko u nas dzisiaj pada to z tym będzie gorzej. Zamiast chleba i soli - biszkopt z rabarbarem
Pogoda nieciekawa i Kubiś przyjechał - ogród musi poczekać
Pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu
asiach 17:46, 09 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu cudowne te domki zrobiłaś Oglądając twój ogród wiedziałam że jak coś robisz to perfekcyjnie
Cudny widoczek z okna Wiesz ja często jak szukam opisu roślinki lub nazwy to wyskakuje link do Ogrodowiska ale na link do ciasta jeszcze nie trafiłam Chociaż na dekoracje już tak
Buziaki zostawiam i również miłego weekendu

Czyli prawda wszystkie drogi prowadzą na Ogrodowisko
Joanna___ 17:58, 09 maj 2014

Domki super Może też jakiś zrobię.A póki co mam gniazdo szerszeni w szopie,jak co roku.