W sensie jak otworzyłam ( ten blog Kasi i ...)to wyświetla mi obecne posty i się cofam w czasie czytając i oglądając, jak otworzyć sam początek i móc czytać chronologicznie? Da się w ogóle? I tym pytaniem pewnie obalam mit blondynki ha ha
pierwszy raz jestem u Ciebie w ogrodzie i jestem pod ogromnym wrażeniem. Przepiękny raj tutaj stworzyłeś. To jest ogród o jakim marzę. Lubie właśnie taki styl ogrodowy. Pomysł z drzwiami jest wspaniały. Kury masz cudowne. Ule śliczne - czy robisz też miód? Najpierw myślałam, że to domki dla trzmieli. Podziwiam szczerze i dodaje do obserwowanych
Tak mam zamiar ale mam dopiero ule od półtora miesiąca i kupiłem odkłady nie całe rodziny więc miód będzie w następnym roku Dziękuje za komplementy i miło mi że ci się mój ogród podoba
Moję ule są wielkopolskie w tym roku nie będzie prawdopodobnie miodu bo mam odkłady od półtora miesiąca ale do jednego dałem nadstawkę więc się okaże czy coś będzie. jutro zaczynam leczenie warrozy o zimowaniu jeszcze nie myślę bo mam dużo nawłoci jeszcze Własnie mam kryzys pszczelarski bo trafiliśmy na jeden agresywny rój i mi powoli wszystko wychodzi i średnio mi to idzie