Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

sylwia_slomc... 00:10, 11 sie 2015

Kondzio napisał(a)
ja nawet przestałem robic w ogrodzie bo nie da sie w nim robic tylko podlewam i podlewam az bokiem mi juz wychodzi a ze rano jest cudnie to wiem hi hi hi

To co ja mam napisać o podlewaniu? He
sylwia_slomc... 00:15, 11 sie 2015

Kondzio napisał(a)
nie rozumiem

W sensie jak otworzyłam ( ten blog Kasi i ...)to wyświetla mi obecne posty i się cofam w czasie czytając i oglądając, jak otworzyć sam początek i móc czytać chronologicznie? Da się w ogóle? I tym pytaniem pewnie obalam mit blondynki ha ha
Kondzio 08:41, 11 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

W sensie jak otworzyłam ( ten blog Kasi i ...)to wyświetla mi obecne posty i się cofam w czasie czytając i oglądając, jak otworzyć sam początek i móc czytać chronologicznie? Da się w ogóle? I tym pytaniem pewnie obalam mit blondynki ha ha
masz tam zakładki i wtedy mozesz oglądać od początku
Kondzio 08:42, 11 sie 2015

To co ja mam napisać o podlewaniu? He
no tak podziwiam was
sylwia_slomc... 15:16, 11 sie 2015

Dzięki
Anda 15:34, 11 sie 2015

Witam,

pierwszy raz jestem u Ciebie w ogrodzie i jestem pod ogromnym wrażeniem. Przepiękny raj tutaj stworzyłeś. To jest ogród o jakim marzę. Lubie właśnie taki styl ogrodowy. Pomysł z drzwiami jest wspaniały. Kury masz cudowne. Ule śliczne - czy robisz też miód? Najpierw myślałam, że to domki dla trzmieli. Podziwiam szczerze i dodaje do obserwowanych
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pszczelarnia 16:25, 11 sie 2015

eee_taam napisał(a)
widzę że Pszczółka ci takie komplemety pisze... też nie pojmuję co ona będzie reformować ...po dzisiejszych fotkach ...nie pojmuje

ale, że u ciebie reforma mocno udana ..to sie nie da ukryc

Będę się motywować do reformy.
Kondzio, nazwij fachowo, jakiego typu są Twoje ule? I czy już myślisz o zimowaniu. Wykręciłeś miód?

Kondzio 16:49, 11 sie 2015

Dzięki
nie ma za co
Kondzio 16:52, 11 sie 2015

Anda napisał(a)
Witam,

pierwszy raz jestem u Ciebie w ogrodzie i jestem pod ogromnym wrażeniem. Przepiękny raj tutaj stworzyłeś. To jest ogród o jakim marzę. Lubie właśnie taki styl ogrodowy. Pomysł z drzwiami jest wspaniały. Kury masz cudowne. Ule śliczne - czy robisz też miód? Najpierw myślałam, że to domki dla trzmieli. Podziwiam szczerze i dodaje do obserwowanych
Tak mam zamiar ale mam dopiero ule od półtora miesiąca i kupiłem odkłady nie całe rodziny więc miód będzie w następnym roku Dziękuje za komplementy i miło mi że ci się mój ogród podoba
Kondzio 16:56, 11 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Będę się motywować do reformy.
Kondzio, nazwij fachowo, jakiego typu są Twoje ule? I czy już myślisz o zimowaniu. Wykręciłeś miód?

Moję ule są wielkopolskie w tym roku nie będzie prawdopodobnie miodu bo mam odkłady od półtora miesiąca ale do jednego dałem nadstawkę więc się okaże czy coś będzie. jutro zaczynam leczenie warrozy o zimowaniu jeszcze nie myślę bo mam dużo nawłoci jeszcze Własnie mam kryzys pszczelarski bo trafiliśmy na jeden agresywny rój i mi powoli wszystko wychodzi i średnio mi to idzie