Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 11:26, 13 sie 2015

Przepraszam was nie miało być już na moim wątku marudzenia i dołów ale sobie nie radze ani z upałami ani z pszczołami
Kondzio 11:28, 13 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
O mamo, jak z filmu dosłownie Dobrze, że uczulenia nie macie bo byłoby jeszcze bardziej nieciekawie
Zgadza się
Kondzio 11:29, 13 sie 2015

margaretka3 napisał(a)
Pszczółki - kompletnie nieznany mi świat. Ciekawe historie z nimi macie Dobrze, że nie zaczęły rozrabiać, jak byliśmy u Was.
Było w tedy wszystko ok nie wiem co się stało nie znam się na tym
Kondzio 11:31, 13 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Nadrabiam zaległości Nie pamiętam już czy pisałam u Ciebie, ale bardzo podobają mi się Wasze pokoje ogrodowe. Dziewczyny super zdjęcia zrobiły Przygody z pszczołami bardzo nieprzyjemne
Bardzo się cieszę że ci się podobają przygoda z pszczołami jest świetna tylko wiedzy brak
Kondzio 11:34, 13 sie 2015

07_Rene napisał(a)

Najważniejsze żeby się zbyt szybko nie poddawać... To przeciez samo życie... raz na wozie, raz pod wozem

Czytam przygody pszczelarskie u Ciebie i u Pszczółki, początkowo ich hodowla (nie wiem czy to dobre słowo) wydaje się prosta, a naprawdę to chyba bardzo zawiłe i skomplikowane wymagaące sporo wiedzy i przewidywania.
chęci na szczęście mi nie brak Ale ze znalezieniem kogoś, na miejscu żeby ci pomógł i pokazał a nie tylko mówił że czytaj czytaj i z tego jest wielkie G
badara 11:37, 13 sie 2015

Konradzie, nie zniechęcaj się, początki nigdy nie sa łatwe, ale nie od razu Kraków zbudowano, nie święci garnki lepią, itd, itp, całkiem niezły z Ciebie bartnik

margaretka3 11:40, 13 sie 2015

Kondzio napisał(a)
Przypuszczam ja chyba jestem beznadziejny mam kompletnego doła A zdjęć nie mam ochoty robić

Oj, żle z tobą Przez pszczółki doła masz? Upał Cię wykończył?
Kondzio 11:44, 13 sie 2015

badara napisał(a)
Konradzie, nie zniechęcaj się, początki nigdy nie sa łatwe, ale nie od razu Kraków zbudowano, nie święci garnki lepią, itd, itp, całkiem niezły z Ciebie bartnik
iebie bartnik

Łucjo Pszczoły atakują już zaraz za drzwiami Andrzeja wczoraj za atakowały przy podlewaniu zastanawiam się nad przywiezieniem Adama do siebie że by sam wszystko zobaczył ja wim że nie jest łatwe ale chyba natrafiłem na pszczelarza który mnie całkowicie doprowadza w doły i ze do niczego się nie nadaję i że lepiej jak oddam pszczoły Hmmm coś dzisiaj źle ze mną
Kondzio 11:45, 13 sie 2015

margaretka3 napisał(a)

Oj, żle z tobą Przez pszczółki doła masz? Upał Cię wykończył?
muszę się pozbierać bo zwariuję
margaretka3 11:47, 13 sie 2015

Kondzio napisał(a)
muszę się pozbierać bo zwariuję

Przytulam Szkoda by było.