Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 00:19, 31 maj 2014

Nacieszyłam oczy widoczkami i mogę iść na zasłużony wypoczynek. Jutro ogród mnie woła
Szczególnie przypadło mi do gustu ujęcie ławeczki z bordowym drzewem - chyba śliwa purpurowa albo leszczyna połduniowa ? Nie wiem z daleka ciężko powiedzieć. Ale co mogę powiedzieć napewno, to, to, że żdjecia wspaniałebo we wspaniałym ogrodzie zrobione
Życzę miłego weekendu
Jag_58 08:29, 31 maj 2014

asiach napisał(a)
Nacieszyłam oczy widoczkami i mogę iść na zasłużony wypoczynek. Jutro ogród mnie woła
Szczególnie przypadło mi do gustu ujęcie ławeczki z bordowym drzewem - chyba śliwa purpurowa albo leszczyna połduniowa ? Nie wiem z daleka ciężko powiedzieć. Ale co mogę powiedzieć napewno, to, to, że żdjecia wspaniałebo we wspaniałym ogrodzie zrobione
Życzę miłego weekendu

Asiu dzięki za miłe słowa myślę ze wypoczęłaś bo ja nie dotrwałam do tej godziny i poszłam spać bo dzisiaj mam wyjazd do teściów,którzy maja 62 lecie ślubu !!!!!! tak ze nie będzie mnie dzisiaj na O ,pozdrawiam wszystkich odwiedzających i życzę miłego dnia bo i pogoda się poprawia na szczęście
bordowe drzewo to śliwowiśnia
fotka z paprociami i parzydłem leśnym w tle
iwonaal 08:43, 31 maj 2014

Jagoda, ślicznie.
Jag_58 10:04, 31 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Jagoda, ślicznie.

Iwonko dziękuję ,zmykam bo wyjeżdżam ,miłego dnia i do jutra
Mala_Mi 10:32, 31 maj 2014

Lecę obrazki..... jak spacer po parku, bardzo miły.. i musiałam sie zatrzymać i przycupnąć na ławeczce....
Moja wiązówka jeszcze w pąkach.. .....

Udanej imprezy Piękna rocznica
Zeta 11:10, 31 maj 2014

Jasne poczekam ....mus to mus chociaż te poczochrańce mnie wkurzają
asiach 22:27, 31 maj 2014

świetnie ujęcie
asiach 22:34, 31 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu dzięki za miłe słowa myślę ze wypoczęłaś bo ja nie dotrwałam do tej godziny i poszłam spać bo dzisiaj mam wyjazd do teściów,którzy maja 62 lecie ślubu !!!!!! tak ze nie będzie mnie dzisiaj na O ,pozdrawiam wszystkich odwiedzających i życzę miłego dnia bo i pogoda się poprawia na szczęście
bordowe drzewo to śliwowiśnia
fotka z paprociami i parzydłem leśnym w tle

Jagódka, czasami myślę, że niewiele muszę spać. W piątek po pracy zwasze zajmuję się domem i kończę bardzo późno aż wszystko zrobię. Sobota jeżeli jest pogoda należy do ogrodu a niedziela różnie dla rodziny ....
I tak było dzisiaj
Pozdrawiam
Mathildis 20:51, 01 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Matylda faktycznie grill mocno zarośnięty praktycznie go nie widać
Iryski najlepiej jakbyś miała takie z podziału większej kępy bo zakwitną w tym samym roku ,a z nasion nie wiem czy i w przyszłym roku Ci zakwitną ,jesienią mogę Ci przesłać taką kępkę

Dzięki za propozycję, ale niebieski mi nie konweniuje poczekam jeszcze na moje białe...

Masz ochotę na spotkanie w Jucca w Tarnowie Podgórnym... termin do ustalenia... (temat był poruszony u Marty Zielonej)
Mathildis 21:45, 01 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
firletka smółka

Jagoda spodobała mi się firletka u Ciebie, wrzuciłam w google i zobacz co znalazłam...
http://1.bp.blogspot.com/-cw7E83Xa5CU/UuyksggK5qI/AAAAAAAAH6g/JGmaV0l05Z0/s1600/Z7.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-mkIAhgCfWY0/UuylMx-ocRI/AAAAAAAAH6w/el6rkksxc4g/s1600/Z5.jpg

piękne, zrobiłabym u siebie na chwatowisku, ale muszę poczytać jakie stanowisko dla tej firletki powinno być