ModraSowa
20:10, 22 kwi 2014
O, jak miło  Dziękuję i ja.
 Dziękuję i ja.
 Dziękuję i ja.
 Dziękuję i ja.
 Dziękuję i ja.

.
.
 długo się nim nie nacieszyłam, zaraz po ślubie rzuciłam go w " tłum rozszalałych panien"
 długo się nim nie nacieszyłam, zaraz po ślubie rzuciłam go w " tłum rozszalałych panien" 

och, na wspomnienia mnie wzięło... jak to dawno było, słuchając ich marzyło się o takiej pięknej, dobrej miłości...
 och, na wspomnienia mnie wzięło... jak to dawno było, słuchając ich marzyło się o takiej pięknej, dobrej miłości...
 hm. Dobrze wiem co masz na myśli... aż trudno skończyć na jednym kawałku... Dobrze,że na świecie jest coś więcej niż polityka,ekonomia i nauki ścisłe.
 hm. Dobrze wiem co masz na myśli... aż trudno skończyć na jednym kawałku... Dobrze,że na świecie jest coś więcej niż polityka,ekonomia i nauki ścisłe. 

, padał deszcz a na niebie pojawiły się dwie tęcze. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia ... a trawsko rosnie u mnie w oczach :-/
, padał deszcz a na niebie pojawiły się dwie tęcze. Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia ... a trawsko rosnie u mnie w oczach :-/ Rośnie jak oszalała. Prace w ogrodzie powoli naprzód, mało dziś robiłam bo byłam na zakupach roślinnych
 Rośnie jak oszalała. Prace w ogrodzie powoli naprzód, mało dziś robiłam bo byłam na zakupach roślinnych