Agnieszko, pojęcia nie mam co to za odmiana.Jak Mąż go kupił to miał ze 20 cm, więc bądz pewna ,że i Twój szybko wypieknieje. Rośnie w bardzo ubogiej glebie, podlewany jak wszystko, gnojówką z pokrzyw.Na nic jeszcze nie chorował.
Ja bardzo bym chciała kupić jeszcze dwa, jakieś bardzo ciemno różowe, bordowe, na słupy przy wejściu na taras. Co znaczy kupowane w B? (może biedronka?)
Jesli idzie o kratkę. Zrobiłam ją w zeszłym roku.Byłam już w zaawansowanej ciąży, w ogródku zakaz pracy i nudziło mi się.
Listewki kupowane w tartaku, Pan pociął grubość jaką chciałam, Maż poprzecinał.Pomalowałam, pozbijałam i jest Miło,że Ci się podoba, dziękujęZrób sama. To łatwe.
Kratka wygląda świetnie Muszę pomyśleć, bo z jednej strony chciałabym się zasłonić, akurat sąsiedzi budują dom, a ich okna będą wychodzić na nasz ogród i taras, ale z drugiej, w planach mam tam drzewo - buk purple fountain.
Powojniki kupowane w biedronce odmiana Jackmana
Dziękuję za pochwały,bardzo jesteście miłe
Aga, sprawdziłam Twoją odmianę , bardzo ładne.
Mirella, a Ty jakie masz odmiany?
Mi podoba się teraz "Mazowsze"( i "Matka siedliska"
Powojniki są przepiekne, myślę,że godnie mogą rosnąc z różami.
Wczoraj zrobiłam murek rabatce dla róż. Wstępnie wybrałam cztery odmiany. Widziałabym tu jeszcze jedną, tylko czy nie będzie im za ciasno, w przyszłości oczywiście
Eden, New Dawn, Aphrodite, Queen of Sweden.
Takie róże wybrałam.
Zastanawiam się czy na ceglaną ścianę dać Eden, czy New Dawn?
Druga poszłaby w róg, na kratkę.