Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek nad jeziorem

Ogródek nad jeziorem

Edyta10 00:28, 23 kwi 2015

rumiankowa napisał(a)
Dotarłam z rewizytą piękna działka. I rośliny także robią wrażenie. Widze szafirki cudne. Lawenda faktycznie rozrasta się mocno (jeszcze zależy od odmiany), moja po roku potroiła swój wymiar. Tnę i lawendę i róże, ale lepiej zachować podręcznikowe odstępy. W końcu to nasadzenie na dłuższy czas.

Kibicuję dalszym pracom, będę zaglądać

dzięki za odwiedzinki i roślinki też dziękują
nie sądziłam że lawenda będzie wielka z takich malutkich sadzonek, muszę koniecznie przesadzić
Edyta10 00:30, 23 kwi 2015

rozark napisał(a)
Fajnie że coraz więcej kwiatów kwitnie

też się cieszę ale najbardziej na róże czekam i hortensje
rozark 21:26, 23 kwi 2015

na to jeszcze trochę poczekamy
popcorn 07:26, 24 kwi 2015

hej!
widze ze mieszkasz w okolicy, masz czas jutro zeby sie z nami spotkac? ok 8-8.30 rano spotykamy sie u mnie (kolo Pabianic) i jedziemy do Opatowka (miedzy sieradzem a Kaliszem) - na targi ogrodniczo-rolnicze. Potem wracamy na obiad u mnie, kazdy cos zrobi (salatka, ciasto itp). Jak masz ochote i czas- zapraszam - pisz na priv

PS tez mamy dzialke kolo Chodeczy nad jeziorem
Edyta10 16:25, 24 kwi 2015

popcorn napisał(a)
hej!
widze ze mieszkasz w okolicy, masz czas jutro zeby sie z nami spotkac? ok 8-8.30 rano spotykamy sie u mnie (kolo Pabianic) i jedziemy do Opatowka (miedzy sieradzem a Kaliszem) - na targi ogrodniczo-rolnicze. Potem wracamy na obiad u mnie, kazdy cos zrobi (salatka, ciasto itp). Jak masz ochote i czas- zapraszam - pisz na priv

PS tez mamy dzialke kolo Chodeczy nad jeziorem

Karola odpisałam na priv, a działkę w którym miejscu macie?
AnnaCh 22:41, 24 kwi 2015

Witaj Edyto, wpadłam do Ciebie z rewizytą, dopiero dziś, bo jak już mam chwilę wieczorem dla siebie, to wczoraj padłam Prześledziłam Twój wątek i ślicznie masz. Niestety szkoda, że nie możesz być w swoim ogrodzie cały czas.
A hortensja limelight z Obi za 10 zł, to w tym samym roku była już taka duża i kwitła?
Pozdrawiam.
Edyta10 23:03, 24 kwi 2015

AnnaCh napisał(a)
Witaj Edyto, wpadłam do Ciebie z rewizytą, dopiero dziś, bo jak już mam chwilę wieczorem dla siebie, to wczoraj padłam Prześledziłam Twój wątek i ślicznie masz. Niestety szkoda, że nie możesz być w swoim ogrodzie cały czas.
A hortensja limelight z Obi za 10 zł, to w tym samym roku była już taka duża i kwitła?
Pozdrawiam.

Aniu tamta co kwitła ubiegłego lata była większa ale posadzona w maju czyli świeżyzna zdziwiłam się że tak kwitła , a za 10 zł kupiłam teraz w O. ale mniejszą
zawitka 08:26, 25 kwi 2015

Dzięki Edytko za rozpoznanie mozgi zaraz sobie zapiszę
AnnaCh 00:39, 26 kwi 2015

Edyta10 napisał(a)
Aniu tamta co kwitła ubiegłego lata była większa ale posadzona w maju czyli świeżyzna zdziwiłam się że tak kwitła , a za 10 zł kupiłam teraz w O. ale mniejszą

No właśnie się zdziwiłam, bo te w O. są mikroskopijne, ale co tam urosną
Bogdzia 20:55, 26 kwi 2015

Edytko macham.