Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 23:09, 22 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

Myślałam że było odwrotnie oglądając piernika z jajami.... bo się rypało na werslace... a zmywarka pękła.. oj dobrze, że nie nic innego.. z drugiej strony.... synuś jedynak.. hmmm ...czy to można pisać przed 22??
Kolejny tydzień przedświątecznej głupawki... choinka z tamponikami.. ciastek z jajami.... wracam do pracy.....

... Dziura w wersalce nie ma nic wspólnego z intensywnym tarciem , protestuję ... Zużyła się , ottt tak po prostu .. Zmywarka posuła się ze starości , bo to już zdaje się ..antyk był ....no miała..14 lat.. Warto zaznaczyć ,że nadal działa , tylko trza ją zmotywować wkładając jej patyk doooooooo.....włączajacego pstryczka.... i jest git ... Synuś jedynak i mam nadzieje ,że juz tak zostanie

Ps..choinki z tamponikami nie widziałam , matuluuuuu,żaalllllll

Ps..niemożliwe jesteście
stychaz 23:12, 22 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Do śledzi Małgośki jeszcze nie dotarłam , choć ślina mi leciała na samo wspomnienie .. Ale ugrzęzłam na pasztecikach Bogdzi, bo baardzo smacznie brzmiały . .. A tak jeszcze a propos śledzi to najbardziej lubię takie z brzoskwinią .. Znacie ??niebo w gębie .. Szkoda ,że jeszcze smaków netem wysyłać nie można

Dawaj Kochana przepis na te śledzie. Ja zajadam się tylko takimi w miodzie, pomidorach i kaparach - bossskie

Mam nadzieję, że pokażesz cegłę po fugowaniu.
Ściskam
Madzenka 23:14, 22 gru 2014

Boższ śledzie w brzoskwiniach... Toć to czas umierać
JulkAd 23:17, 22 gru 2014

Elu znaczy się z remontami zdążysz, koniec widać jak fugowanie już wre...może i z ozdobami swiątecznymi też dasz radę. Kartki śliczne....ja też tak kcem.....buziolki z uściskami
gierczusia 23:27, 22 gru 2014

stychaz napisał(a)

Dawaj Kochana przepis na te śledzie. Ja zajadam się tylko takimi w miodzie, pomidorach i kaparach - bossskie

Mam nadzieję, że pokażesz cegłę po fugowaniu.
Ściskam

Przepis na śledzie podobno jest w ogrodowiskowej kuchni ,jeszcze do niego niestety nie dotarłam ..ale ileż też można w te Święta wchłonąć ??

Zakończenie cegły planuję na jutro , oczywiście pokażę ... Fuga beżowa , zapowiada sie całkiem nieżle ... Szkoda ,że z kanapą nie zdążyli

Buziole
gierczusia 23:29, 22 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Boższ śledzie w brzoskwiniach... Toć to czas umierać

Madzen .. Ja wiem ,że to brzmi nieprawdopodobnie .....ja musiałam mieć mega głupią minę , jak tą nazwę usłyszałam ..ale daję słowo..nigdy , przenigdy nie jadłam niczego lepszego z użyciem śledzi ..
gierczusia 23:34, 22 gru 2014

JulkAd napisał(a)
Elu znaczy się z remontami zdążysz, koniec widać jak fugowanie już wre...może i z ozdobami swiątecznymi też dasz radę. Kartki śliczne....ja też tak kcem.....buziolki z uściskami

Myślałam ,że chłop dziś już skończy ..ale siedział do 21 prawie i już padoł na pysk..tym bardziej ,że nawet wczoraj robił..psttttt....liczę ,że jutro koło południa ta gehenna sie zakończy

Ozdoby są w trakcie , chociaż to mogę zrobic żeby ducha Świąt przywołać , bo nawet choinki nie mam jak wywlec... W " jej " zwyczajowym kącie stoją upchnięte wszytskie meble. Komponenty do kartek był w lidelku i wszytsko ładnie w grupy kolorystyczne połączone , wiec była to sama przyjemność .. W przyszłym roku , jak się pokażą to dam znać .. Tylko czy u Ciebie tam jest lidelek ??? Sorry ,źe tak głupio pytam ,ale u mnie też dopiero niedawno pojawiło sie intermarsze

Ściskam równie mocno
gierczusia 23:36, 22 gru 2014

Moje dzisiejsze ozdoby .. Wykonane pomiędzy jednym a drugim myciem podłogi z tego ceglowego pyłu

Ewa777 00:12, 23 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Przepis na śledzie podobno jest w ogrodowiskowej kuchni ,jeszcze do niego niestety nie dotarłam ..ale ileż też można w te Święta wchłonąć ??

Zakończenie cegły planuję na jutro , oczywiście pokażę ... Fuga beżowa , zapowiada sie całkiem nieżle ... Szkoda ,że z kanapą nie zdążyli

Buziole

Jak znajdziecie ten przepis na śledzie z brzoskwinią, to dajcie namiar. Bardzo mnie zaintrygował. Przeszukałam cały wątek wigilijny, ale nie znalazłam
gierczusia 08:53, 23 gru 2014

Ewa777 napisał(a)

Jak znajdziecie ten przepis na śledzie z brzoskwinią, to dajcie namiar. Bardzo mnie zaintrygował. Przeszukałam cały wątek wigilijny, ale nie znalazłam

Ajjjjj .. Ale narobiłam zamieszania.....śledzie w wątku kulinarnym to podobno pyszne śledzie Małgosi - Margarete. A ja śledzie z brzoskwinią kupuję w dobrym , retro sklepie rybnym na wagę

Ufff..mam nadzieje ,źe wszytsko wyjaśnione

Jednak tak se myśle (kontempując te śledzie z brzoskwinia ),że nie ma tam zbyt dużo komponentów oprócz : śledzia typu matjas , brzoskwinii , cebulki jakiegoś sosu jogortowo majonezowego

Buziole