Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

katiaxx 19:12, 28 sie 2014

jazzy napisał(a)
Gadaj szybciutko z czego ten mur budowaliście, bo ja kcem taki sam, a nikt nie chce mi takiego zrobić Pięknisty jest!!

przyjde wieczorem to powiem bo teraz jestem wyganiana

jazzy 19:38, 28 sie 2014

Kurcze, Ty to już sobie bukszpanki dopieszczasz, a ja tylko perz wyrywam...
Jedyne co miałam to 6 mieczykow, które ślimaki wpieprzyly i nawet nie zakwitly, eh... Ale co tam, odbije sobie na wiosnę
Lukasz2013 19:48, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)
a to rożanecznik który zbiera paki od lipca ale biedak cos nie moze nic z tymi pąkami dalej robić, chyba do zimy nie zdąży

U mnie podobnie.
ewakatowice 20:06, 28 sie 2014

Obiecałam zdjęcia płotu, jutro się zepnę w sobie. Dziś ciężki dzień miałam.
Kulaski pięknie wykulałaś, z szablonem czy na oko

Różanecznik da radę, całkiem zdrowo się prezentuje.
Pomysł na oddzielenie trawnika bardzo mi się podoba jest Eko.
Wykorzystałaś elementy i marka natura w dzieciach, usus w roślinach wynagrodzi.
Ponadto, mnie te plaski się nie podobają w gruncie… miałam z 2 tyg i wywaliłam do kubła.
(tj. do segregacji gdzie plastik)
katiaxx 20:07, 28 sie 2014

oj, tam 3 kulki + dwa coś na drągu co myslałam uformuję na kulki ale zaczynam w to watpić ... na razie ogród odstawiłąm i nawet perzunie wyrywam bo denerwuje mnie bajzel wszędzie, jak przyjda zrobią taras i pójda to się jakoś uporzędkuje.
Poza tym koncepcja mis ie zmieniła ale nie wyklarowała to tak nie będę sadzić dopókim nie zdecydowana
katiaxx 20:14, 28 sie 2014

sie namachałam z tym klejem i siatką, ledwo żyję, chciałam wziąc prysznic i się relaksować pod deszczownicą którą posiadamy (mąz pytał przy zakupie po co nam to , rzadko z niej korzystam bo mi kłak wyłazi bardzo i się zatyka odpływ i mam lęki że się gdzieś zapcha gdzie ja nie sięgnę i będzie wszystko zepsute.
Zawsze zapominam sobie kupić taki czepek z folii, kiedyś miałam ukradziony z hotelu ale się zużył
no i bardzo się ucieszyłam bo co znalazłam ? - buta ze szpitala wiecie takiego co to trzeba kupić w automacie(niebieski) bo salowa wywali i z odwiedzin nici - i wziełam sobie przysza z tym butem na głowie.
Nawet ciekawie, tak się przyglądałm w lustrze, normalnie wyglądałam jak aktorka z "chirurgów" jeszcze tylko brakowało żebym myła ręce do łokci przez pół godziny filtrując przy tym z jakimś przystojnym młodym lekarzem
i tak że zrelaksowana jestem mocno
nie ma to jak przysz z butem na łbie
katiaxx 20:15, 28 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)

U mnie podobnie.

myślałam że tylko mój rózanecznik jest opóźniony w rozwoju , szczerze ? to mam jeszcze dwa - podobnie z tymi pąkami ale to zapyzialce więc ich nie wklejam

katiaxx 20:21, 28 sie 2014

jazzy napisał(a)
Gadaj szybciutko z czego ten mur budowaliście, bo ja kcem taki sam, a nikt nie chce mi takiego zrobić Pięknisty jest!!

Jazzy - ogrodzenie jest z bloczka, miało być otynkowane jak dom ale wszyscy ( w necie) marudzą że to słaby pomysł i że tylko na kilka lat (ja nie musze mieć rozwiązań na pół wieku ) i że wogóle będzie ten tynk płatami odłaził, wszystko będzie pękać, mróz rosadzać, będa na ten mój biedny nieszczesny bloczek działać wszystkie możliwe siły natury oraz kosmosu i się rozpęknie, obróci w perzynę (czyli w pyt - wczoraj mi powiedzino co to jest perzyna bo się zaciekawiłam
i tyle bedzie z mojego ogrodzenia ale chciałam takie więc mam i teraz sąsiad radzie że marmolitem -
to może białym ?
ja wiem że niepraktycznie ale se myjką umyję raz w roku i może jakoś będzie ?
katiaxx 20:23, 28 sie 2014

jesli jeszcze ogrodzenia nie masz,poczekaj - powiem co pękło po zimie, ogrodzenie miało nie mieć daszków (minimalizm) ale będzie miało żeby zacieków nie było.
Poza tym napisałam do kwiatyholandii bo ona ma podobny żeby mi powiwedziała z czego i czym posmarowany bo ma podobny. Czekamy na info
katiaxx 20:26, 28 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
Obiecałam zdjęcia płotu, jutro się zepnę w sobie. Dziś ciężki dzień miałam.
Kulaski pięknie wykulałaś, z szablonem czy na oko

Różanecznik da radę, całkiem zdrowo się prezentuje.
Pomysł na oddzielenie trawnika bardzo mi się podoba jest Eko.
Wykorzystałaś elementy i marka natura w dzieciach, usus w roślinach wynagrodzi.
Ponadto, mnie te plaski się nie podobają w gruncie… miałam z 2 tyg i wywaliłam do kubła.
(tj. do segregacji gdzie plastik)

plaski = paski ? bo normalnie w głowe zachowę co to te plaski ... no ja mam ich trochę żeby się kamyki nie przewalały - w sumie mi nie przeszkadzają ale miałam tylko 10 metrów a nowych nie kupuję bo moja koncepcja się ciągle zmienia i nie wiem czy wykorzystam