Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

kosolka 20:29, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)
sie namachałam z tym klejem i siatką, ledwo żyję, chciałam wziąc prysznic i się relaksować pod deszczownicą którą posiadamy (mąz pytał przy zakupie po co nam to , żadko z niej korzystam bo mi kłak wyłazi bardzo i się zatyka odpływ i mam lęki że się gdzieś zapcha gdzie ja nie sięgnę i będzie wszystko zepsute.
Zawsze zapominam sobie kupić taki czepek z folii, kiedyś miałam ukradziony z hotelu ale się zużył
no i bardzo się ucieszyłam bo co znalazłam ? - buta ze szpitala wiecie takiego co to trzeba kupić w automacie(niebieski) bo salowa wywali i z odwiedzin nici - i wziełam sobie przysza z tym butem na głowie.
Nawet ciekawie, tak się przyglądałm w lustrze, normalnie wyglądałam jak aktorka z "chirurgów" jeszcze tylko brakowało żebym myła ręce do łokci przez pół godziny filtrując przy tym z jakimś przystojnym młodym lekarzem
i tak że zrelaksowana jestem mocno
nie ma to jak przysz z butem na łbie

Katarzyno, jesteś niemożliwa
ewakatowice 20:31, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)

plaski = paski ? bo normalnie w głowe zachowę co to te plaski ... no ja mam ich trochę żeby się kamyki nie przewalały - w sumie mi nie przeszkadzają ale miałam tylko 10 metrów a nowych nie kupuję bo moja koncepcja się ciągle zmienia i nie wiem czy wykorzystam

ale bredzę dziś hahha
już tłumaczę o te plastikowe ekobordy, je do śmieci fruuu
Magda_ 20:32, 28 sie 2014

to twoje ogrodzenie .... ja też o takim marzę ale najpierw dach potem elewacja..... a ogrodzenia chyba nie dożyję
katiaxx 20:36, 28 sie 2014

Magda_ napisał(a)
to twoje ogrodzenie .... ja też o takim marzę ale najpierw dach potem elewacja..... a ogrodzenia chyba nie dożyję

madziu - ja mam podobnie w tym roku taras i schody - a ogrdzenie - widzisz - sami , pięknie to nie bedzie ale trudno, nie wszystko musze mieć taki e super, poza tymposadzę przed ogrodzeniem bukszpan lub pas bęchęrznicy do przycinania to i kto tam bedzie widział że czy tam jest coś krzywo
poza tym - grubsze roboty w ogrodzie, wjazd, elewacja , szopa/wiata, potem wymiana ogrodzenia

hehe tez mi życia na to wszystko nie starczy, ale co tam, jak uda się zrealizowac połowę planu to tez będę happy

ważne że dzieci zdrowe
katiaxx 20:37, 28 sie 2014

bęcherznica = pęcherznica - na tym kompie nie pokazuje mi blędów i mam skaleczony palec to i pisze jak ta kaleka
ewakatowice 20:42, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)
bęcherznica = pęcherznica - na tym kompie nie pokazuje mi blędów i mam skaleczony palec to i pisze jak ta kaleka

my to dziś obie jak po jakiś dopalaczu.
Bęcherznice mam i nawet czeroną diablo za płotem i ta w ogródku
katiaxx 20:47, 28 sie 2014

Twoje bęcherznice sa piekne bo limonkowe - ja tez mam ale są zółte co jest bez sensu bo nie wiadomo czy żółte - bo żółte , czy żółte bo w agonii

Lukasz2013 20:49, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)
Twoje bęcherznice sa piekne bo limonkowe - ja tez mam ale są zółte co jest bez sensu bo nie wiadomo czy żółte - bo żółte , czy żółte bo w agonii

w agonii dobre
ewakatowice 20:50, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)

a poka
Magda_ 20:55, 28 sie 2014

katiaxx napisał(a)

madziu - ja mam podobnie w tym roku taras i schody - a ogrdzenie - widzisz - sami , pięknie to nie bedzie ale trudno, nie wszystko musze mieć taki e super, poza tymposadzę przed ogrodzeniem bukszpan lub pas bęchęrznicy do przycinania to i kto tam bedzie widział że czy tam jest coś krzywo
poza tym - grubsze roboty w ogrodzie, wjazd, elewacja , szopa/wiata, potem wymiana ogrodzenia

hehe tez mi życia na to wszystko nie starczy, ale co tam, jak uda się zrealizowac połowę planu to tez będę happy

ważne że dzieci zdrowe

tak trzeba mieć inne nastawienie - zobacz ile udało się osiągnąć, reszta to tylko kwestia niedalekiej przyszłości
tak lepiej - prawda ??