Śliczna żona Róże Alden Biesse mam w lesie, jest słodka. Wypuszcza dlugie pędy i duzo drobnych kwiatów. U mnie rosnie obok hortensji i sa tej ssmej wysokości.
A powiedz mi w jakiej odległości od horetensji ją posadzilas ?może choć jeden krzaczek zmieszcze obok hortek .A w nogach bergenie .Albo miskanty wywalić stąd i na ich miejsce róże .
A jeśli chodzi o róże Alden Biesen to ma ją Kosolka.
Odkąd ją zobaczyłam u Oli na zdjęciach to też spokoju mi nie daje, chyba wymyśliłam dla niej miejsce i zamówię przy okazji zakupów innych róż w odkrytym korzeniem.
Wrzucam Ci linki do kilka stron z wątku Oli, na których pojawia się ta róża - i proponuję podpytać Olę bo ma ją już od sierpnia 2014, z chęcią będę podczytywać co Ola napisze, ale wiem, że ją uwielbia
Dziękuję Ci bardzo!
Już rankiem wczesnym , spoglądając na nową rabatę ( Okno balkonowe to ostatnio pierwsze miejsce do którego gonię po obudzeniu, jeszcze przed siku , postanowiłam, że Alden Beisen będzie i koniec. Choćbym miała coś wywalić.
A tutaj takie zdjęcia Widzę że u Kosolki ta róża nie jest jeszcze wysoka, bardzo mi się podoba, zwłaszcza jak kwiatki się trochę zeszmacą
czekam na 15 pażdziernika i kupuję co najmniej 2 krzaczki.