Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

Filomena 15:13, 21 paź 2015

kasia_w napisał(a)
Alden Beisen. Uwielbiam ją fotografować

I Puccini tez się stara, jak może

cudne !
Tyle uroku w prostocie
Uwielbiam te niepełne róże,one tak obficie kwitną no i są szalenie fotogeniczne. Te pełne to zaś bajka wykwintna
Filomena 15:17, 21 paź 2015

Zawsze też podobały mi się te kapuchy ozdobne, ale jakoś nie mogę trafić do szkółki o tej właściwej porze. Nie mam pojęcia, a może one z siewu ?
kasia_w 15:18, 21 paź 2015

a teraz chwila prawdy, czy tarasowy rozp...

w takich warunkach, naprawdę trzeba się postarać, żeby zobaczyć w ogrodzie coś ładnego...

wyszłam o 9 z domu, moich robaczków ulubionych, czyli majstrów jeszcze nie było. Ciekawe, co też dziś zdziałali

Widzicie, jak te taczki uroczo w rządku ustawione. No normalnie mnie rozczulili takim gestem...

AgataBC 15:20, 21 paź 2015

Piękne berberysy i róże-ostatnio bardzo doceniam ich pojedyncze kwiaty. Ale ogród mi się kończy-musiałabym jakieś róże wywalić..
Dodatki bardzo stylowe, szczególnie te balie. Wczoraj zbierałam w lesie liście, klony są przepiękne, taaki kontrast liści do kory!
Filomena 15:20, 21 paź 2015

Miejmy nadzieję, że to właśnie te taczki im były potrzebne, nie krzesełka obok !!
kasia_w 15:21, 21 paź 2015

Filomena napisał(a)
Zawsze też podobały mi się te kapuchy ozdobne, ale jakoś nie mogę trafić do szkółki o tej właściwej porze. Nie mam pojęcia, a może one z siewu ?

ja kupuję "gotowe" kapusty w szkółce. U nas dość popularne są.
kasia_w 15:22, 21 paź 2015

Filomena napisał(a)
Miejmy nadzieję, że to właśnie te taczki im były potrzebne, nie krzesełka obok !!

he he. Leżak przynajmniej jest złożony
lojalna_ 15:26, 21 paź 2015

Kasiu przeciez oczami wyobrazni Ty juz widzisz jak to jest skończone lato Twoje bedzie. ))))))
kasia_w 15:29, 21 paź 2015

Agcia napisał(a)
Piękne berberysy i róże-ostatnio bardzo doceniam ich pojedyncze kwiaty. Ale ogród mi się kończy-musiałabym jakieś róże wywalić..
Dodatki bardzo stylowe, szczególnie te balie. Wczoraj zbierałam w lesie liście, klony są przepiękne, taaki kontrast liści do kory!

Tobie się ogród kończy!- nie grzesz kobieto wobec tych, co naprawdę niewiele mają ziemi, a chciwi na rośliny okrutnie
kasia_w 15:30, 21 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Kasiu przeciez oczami wyobrazni Ty juz widzisz jak to jest skończone lato Twoje bedzie. ))))))

Jola, a może kawka zimą na tarasiku?