Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 10:25, 14 lip 2015

Malgosik napisał(a)
Pięknie Ci się wszystko rozrosło.

Najbardziej to właśnie po zdjęciach widzę. Korony ambrowców powiększyły się dwukrotnie i już nie wyhlądają tak komicznie. Były jak szpilki z dużymi łebkami, teraz przypominają bardziej lizaki.
MAD 10:26, 14 lip 2015

nawigatorka napisał(a)

Tylko pokaż filmik jak mają stracić rosę z trawnika i kosic w dwóch kierunkach

Ha, ha! Widziałam ten filmik. Nawet mnie na coś takiego nie namówisz! Szaleństwo! Po powrocie będę miała "trawnik teściowej" ale grunt żeby rośliny przeżyły.
MAD 10:28, 14 lip 2015

Juzia napisał(a)

To już za rok, dwa

Tak się zastanawiam kiedy powinnam żywopłot ciachnąć. Chyba zaraz po powrocie. Półkile cisowe i stożki już ciachnięte. Żywopłot od strony muru też. Czeka mnie front i góra. Od sznureczka...
MAD 10:29, 14 lip 2015

mstrzes napisał(a)

Piany nie widziałam, a krzaczki jeszcze siedzą, nie wiem czy je podzielić, oderwać te uschnięte, czy tak zostawić i zobaczyc co będzie.

Ja wycięłam to co uschło i mam madzieję, że się zabudują...
Madzenka 19:44, 14 lip 2015

Zastępcy ogrodowi dadza rade, ogród bedzie piekny po powrocie, zobaczysz ile wszytsko urosło.
Borbetka 21:27, 14 lip 2015

Jeśli masz ciemną zieleń przyrostów to tnij. U mnie, po lenistwie wiosennym mam drugi przyrost bukszpanów i muszę czekać.
Malgosik 22:26, 14 lip 2015

MAD napisał(a)

Najbardziej to właśnie po zdjęciach widzę. Korony ambrowców powiększyły się dwukrotnie i już nie wyhlądają tak komicznie. Były jak szpilki z dużymi łebkami, teraz przypominają bardziej lizaki.

Ja nie widziałam swojego ogrodu 2 tygodnie i byłam zszokowana jak wszystko urosło.
Łącznie z trawnikiem
mstrzes 09:19, 15 lip 2015

MAD napisał(a)

Ja wycięłam to co uschło i mam madzieję, że się zabudują...

ja też wycięłam to co suche
Tess 17:49, 15 lip 2015

Madzia, Ty wiesz, że ja się do Ciebie zwalę?
Ja musze, po prostu musze to cudo ogrodowe zobaczyć na żywo

edit: no dobra, tylko żartowałam
MAD 09:31, 16 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Zastępcy ogrodowi dadza rade, ogród bedzie piekny po powrocie, zobaczysz ile wszytsko urosło.

Poękny to nie bedIe bo chwaściska na pewno nie będa próżnować. Ale jestem strasznie ciekawa hortensji. Pewnie zaczynają kwitnąć... A mnie tam nie ma buuuu! Ale za to tu jest bosko! Chwila odspaki od swoich śmieci też się przyda!